Androidle ilgili sorular Gir..:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayben2121

Üye
    Konu Sahibi
Androidle ilgili sorular Gir..:
Arkadaşlar daha 3 gün önce yeni yutdışından bir telefon getirdi babam.Samsung Galaxy Ace Plus 15 TL'ye bu telefonu açtırdık.
Sorularım şu:
1.Google Play Store girdiğimz'de internet ücreti gidiyor mu?ve İndirdiğimiz ücretsiz oyunlar tl harcıyor mu..
2.Telefon'da Hava durumu gösteren uygulama var acaba bunu kullanırsam her gün TL gider mi?
3.Bu telefon çok fazla pil yakıyor..40 dk oyun oynadım Yüzde 60 kaldı 12 saat boyunca hiç bişi oynamadım telefon sadece tuş kilidindeydi fakat açtığımda %21 batarya kalmışdı...Yeni bi batarya alsam düzelir mi?ve Bu batarya ne kadar civarıdır?
4.Kamera 5 MP fakat fotolar çok sarımsı görünüyor ..3.2 megapixellik telefonum var ondan güzel çekiyor acaba bunu bi ayarı mı var?

Sorularım bu kadar cevaplıyan arkadaşlara çok teşşekür ediyorum.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
1- Ben tabletten kullandığım için hat felan kullanmıyorum ama gidiyordur.
2-Hava durumunu göstermesı ıçın ınternete bağlanıyordur gene gidebilir.
3-Androidler öyledir :) Ben tableti sarjdan çıkarırım batarya %100 dür hiç oynamasam bile 2 gün sonra %20 ye düşer :) Ama sen yinede bataryayı değiştir

hayben2121

Üye
    Konu Sahibi
bu dediklerinden eminsin dimii ?

Lenneth

Üye
Interneti kullanmadiginiz zaman kapatin, cok hizli sarj dusmesine sebep olur eger kapatmiyorsaniz.

esokmen

esokmen

Üye
sarj ları çok dengesiz ya bunların

- - - Eklendi - - -

şarjları çok dengesiz

stylee61

Üye
1-) eğer wi-fi veya internet paketin yoksa internet ücretine tabi olarak gider. Ücretsiz oyunlara ekstra bir ücret ödemezsin, fakat dediğim gibi eğer internet paketin yoksa veri indirdiğin için daha çok kontörün gider. Wi-fi olan bi alandan ücretsiz uygulamalara ücret ödemezsin.

2-) Hava durumu internet ile çalıştığı için üstteki kural aynen geçerlidir.

3-) ekran parlaklığını kıs, kullanmadığın zamanlar internet veya wi-fi açık kalmasın. internette olmadığın zamanlarda 3G'yi kapat. Şarj süren artaracaktır.

cyber

cyber

Üye
15 tl mi harç yatırmadın mı

hayben2121

Üye
    Konu Sahibi
Bir soru daha ekledim bunuda cevaplarsanız çok memnun olurum..

FeC!

FeC!

Üye
Isık ayarlarını yaparsan duzelebilir. Bu arada juice defender ultimate kullan. Sarjın gayet iyi hidiyo bu arada. Benim cihaza gore.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...