Öneri Androıdınız yavaşlıyorsa ramı sılmekten bıktıysanız işte çözüm ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Bu size yardımcı oldu mu ?

• Evet

Kullanılan: 1 50.0%
  • hayır

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
kendir52

kendir52

Üye
    Konu Sahibi
Androıdınız yavaşlıyorsa ramı sılmekten bıktıysanız işte çözüm ;)
-Arkadaşlar önce telefonumuza clean master'ı yükluyoruz

-Daha sonra netten telefonumuzun modelıne göre root dosyasını bulup rootluyoruz (forumda nasıl yapıldıgı anlatılıyor )
-Şimdi telefonunuz acılınca süpersu ya da baska root dosyaları eklenır clean masterı acıyoruz
-Uygulama yoneticisine tıklıyoruz
-
-Sonra karsınıza telefona sonradan yukledıgınız uygulamalar gelecek

-Hemen assagıda ''Önceden yuklenmiş uygulamalar yazar oraya tıklıyoruz ve şoyle bı ekran gelıyor

-Burda tavsiye yazan bölümlere dıkkat edın kaldırabılır olanları sılın ancak bazı uygulamalar da kaldırabılır yazar mesela not,guvenlık,ana ekran ıp uçları falan bunlara dıkkat ederek işinize lazım olmayanları sılın ÖRN: Ben harıtaları falan kullanmıyorum sıldım onları bu sılınenler Romdan komple sılınır o yuzden dıkkatlı sılın fabrıka ayarlarına falan donmeyle geri gelmez o yuzden arka plan calısıp işinıze yaramayanları sılmenızı tavsıye ederım sorularınızı beklıyorum iyi forumlar :bira:

-Benım ram 540 lara falan cıkıyodu şimdiki halı bu

-NOT:Burada anlattıgım sadece bır tavsıyedır telefonunuzda veya tabletınızde dogabılecek her hangı bır sorun veya arızalardan mesul degılım .

makapakamuu

makapakamuu

Üye
verilen link canli tv indiriyyor..

kendir52

kendir52

Üye
    Konu Sahibi
Dostum kosede lutfen bekleyın yazıyor oraya tıklıyosun orda yazıyor

Fenomenon

Fenomenon

Üye
bunu clean master olmadan da yaparsın. önemli olan telefonun rootlu olması :)
ayarlar > uygulamalar > tümü. buradan bazı sistem uygulamalarını devre dışı bırakabilirsin.

kendir52

kendir52

Üye
    Konu Sahibi
Maksat zaten rootlu olmamasi dostum root cihaza her turlu yukledigin uygulamanin kullandigi izinlerini direk ram'a ya da cihazda oynama yapamasidir o yuzden sakincali ;)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
iyi de telefonu rootluyoruz demişsin. telefon rootlu olmadan kaldırılamayan uygulamay clean masterla da kaldırılamaz :)

Üst Alt