Samsung yine yeni yeniden TW.Bence tüm markalar artık bu arayüzü kullandırmalı.

Samsung'un TW yi bırakacağını zannetmiyorum çünkü Samsung'un 1. vazifesi Apple kullanıcılarını kendine çekmek. Bu arayüz aSamsung yine yeni yeniden TW.![]()
![]()
Temasını geçtim bir süre sonra kağnılaştırması tam bir ızdırap.Samsung'un TW yi bırakacağını zannetmiyorum çünkü Samsung'un 1. vazifesi Apple kullanıcılarını kendine çekmek. Bu arayüz a
ios ten geçenlere zor gelebilir.
Başa gelen çekilirTemasını geçtim bir süre sonra kağnılaştırması tam bir ızdırap.
Launcher kullanmayı dene mesela "everything me" adlı launcher çok güzel ötekiler gibi klasik bi menu değil daha kişiselleştirilebilir.Bende 518 kişi var sıkıntı yok. Çok sorunsuz bendekideTW de hala rehber sorunu var mi

Note 3 bende değil olsa launcher kullanırım elbet.Başa gelen çekilirLauncher kullanmayı dene mesela "everything me" adlı launcher çok güzel ötekiler gibi klasik bi menu değil daha kişiselleştirilebilir.

İsmi L mi fazla deathnote izlemişler![]()

Görsellik olarak hoş ama fazla yapmacik. Benim telefonda 1gb RAM var aosp romlarda boşta 450 civarı RAM kalıyor rame yuklensem bile dolmuyo ama miui yükledim mi telefon kasmaya başlıyor falan bi de tarayıcısı çok yavaşMiui yi de bir ben beğenemedim. Görsellik olarak. Her şey olarak.