Official olarak gelmez. Cm olarak elbet cikarbizim telefonlara ohoooooo (s2) ne zaman gelir belli değil

AynenYalnız tanıtım da inanılmaz tanıttılar ya sadece görsel değil performans bakımındanda inanılmaz olmuş hemen çıksın yüklemek istiyorum![]()

Modasi gectikten sonra ancaSamsung'a biraz zor gelir![]()

gerçi ozamanda cm12 olur
Hala bekliyoruz alamadık sözde çıkıcaktı4.4.2 yi nexus dışında en erken veren samsung

Bize geldi??Cm11 oleyyyy cm11 oley cm11 oley cm11 oleyyygerçi ozamanda cm12 olur
Hala bekliyoruz alamadık sözde çıkıcaktı![]()
s4 miniye hala gelmedi. sadece lte aldı şu an.4.4.2 yi nexus dışında en erken veren samsung
Forever cmMalesef bize gelene kadar kitkat kullanma hevesim kaçtı işte cm ile android l kullanırım gerisi yalan ne ip ne wp adamlar işi biliyo

S4 mini ye haziran diyolardı haziran bitti bittis4 miniye hala gelmedi. sadece lte aldı şu an.
Sony'ler çoktan aldı.
Lg htc nin sadece 1 model aldı kolay değil stabil olmayınca bi ton laf atılıyor sonra note 3 tüm modeller ve s4 tüm modelleri güncel note 2 de aynı şekilde.s4 miniye hala gelmedi. sadece lte aldı şu an.
Sony'ler çoktan aldı.
Aynen, benim değil abimin s4mini ama gelince yüklücem bakalım nasıl olacakS4 mini ye haziran diyolardı haziran bitti bitti
Yoo Sony'den Z, Z1, Z1c, Zultra ve orta donanımlı telefonları aldı hep KitkatıLg htc nin sadece 1 model aldı kolay değil stabil olmayınca bi ton laf atılıyor sonra note 3 tüm modeller ve s4 tüm modelleri güncel note 2 de aynı şekilde.
Mesela? hangi model? Saydığın telefonların hepsi üst seviye (note 2 s4 note 3 bunlarda öyle)Aynen, benim değil abimin s4mini ama gelince yüklücem bakalım nasıl olacak
Yoo Sony'den Z, Z1, Z1c, Zultra ve orta donanımlı telefonları aldı hep Kitkatı
ZR, T2 Ultra , M2, ZL vs..Mesela? hangi model? Saydığın telefonların hepsi üst seviye (note 2 s4 note 3 bunlarda öyle)