Android'in geleceği nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frozar

Üye
    Konu Sahibi
Android'in geleceği nasıl olur?
Evet şu anda bütün piyasayı sallamış durumda fakat symbian kadar uzun soluklu olabilecek mi? Telefonlara destek yapılıyor mu? Güncellemeler kesilince ne olacak ve bada'nın android yanında şansı var mıdır?

Düsüncelerinizi öğrenmek istedim arkadaşlar.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Bence
Android in Gelecegi Parlak Harika
Pek Cok Geliştirici Var
Eski 3-5 Yıllık Telefonlar bile android 2.2 Kurulabiliyor.
Tabi Sorun yokmu var ama alırken ram olarak yuksek model alırsanız 256 veya 512 Mb tamam dır.

Bada bence gereksizdi.Tamam Symbian guncellenemediği ve eski oldugu için Android Geldi
Suan Bile Satislari gecti ama Bada gereksiz.
Samsung un 4 Modeli Dışında yok oysa Android Hayatın Her yönünde
-Android Tablet
-Android Pmp (Mp4) Çalar
-Bilgisayarlara Kurulabiliyor.
-Cd/dvd den Çalışabiliyor.
-Netbooklar için daha iyi oldu windows harici Alternatif
ilerde Gps Cihazlarda Google Maps ve Dahili Alıcı ile Kullanılabilir.
Suan Genelde win Ce 5 veya 6 Kurulu

Androidin Gelecegi Her Yerde Olmak. :-)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Tek cümle: Gelecek Android'in :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nokia android'i kullanmayacak Symbian ve Linux tabanlı Maemo'yu geliştirecek yazın gelecek N9-00'da bunu göreceğiz.Hatırlarsanız Symbian'ın altın çağını yaşadığı zamanlarda Symbian için daha çok şey söyleniyordu Symbian yazılımlı telefonlarda Symbian bi özellik olarak gösteriliyordu.Android daha yeni elbet bigün onun çöküşünüde göreceğiz.Bada'ya gelince Bada fena değil işlemciyi fazla meşgul etmeyen ve rahat kullanım sunan bi yazılım zaten Android'in en sevmediğim yanıda bu arka planda çok fazla temel yardımcı program çalışıyor ve işlemciyi çok meşgul ediyor 800mhz işlemci varsa size kalan en fazla 500mhz bunun için yüksek işlemci kullanıp bu açığı kapatıyorlar eğer Android çift çekirdek teknolojisiyle buluşursa dahada güzel olabilir.Ama şunu söyleyebilirim Android geleceğin yazılımı değil bence iOS ve Maemo geleceğin yazılımları ve Android ile Symbian'da iniş çıkışlarla zaman zaman başta yer alacaklardır.Bada için şimdiden birşey söylemek zor ama umutsuz vaka gözüylede bakılamaz birşeyler yapacağına inanıyorum.Ve son olarak Android'i bu kadar gözünüzde büyütmeyin.

Utku

Utku

Üye
n9 gelmeyecek arkadaşlar

Utku

Utku

Üye
haberini gösterebilir misin

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Utku™;3173140' Alıntı:
n9 gelmeyecek arkadaşlar

Utku™;3173162' Alıntı:
haberini gösterebilir misin

Nokia N8 in dağıtıldığı bütün ülkelere N9 ve E7 de dağıtılacağını duyurmuştu iptal dedikoduları çıktı ama iptal diye birşey yok nokia destek hattı yada nokia shoplara sorabilirsin

Utku

Utku

Üye
Nokia N8 in dağıtıldığı bütün ülkelere N9 ve E7 de dağıtılacağını duyurmuştu iptal dedikoduları çıktı ama iptal diye birşey yok nokia destek hattı yada nokia shoplara sorabilirsin
Yalan haber:aha:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Tek cümle: Gelecek Android'in :)
Android in Çökeceği veya Gerileyeceğini Düşünmyorum.
Symbian Tutuldu Çünkü insanlara Alternatif yoktu.
Suan Önümüze üç Telefon Konsa.
üçüde aynı Hızda (1Ghz) Aynı Fiyatta

Bada Alınmaz Daha Yolun Başında ve Tabiki sadece Samsung 4 Modeliyle Destek veriyor.Yaygın değil vede Olamaz.LG-Motorola vb.. Markalar Bada lı telefon Çıkarmaz ama Androidli Modeller Mevcut.

Symbian Zamanı Bitti 3 değil 4 Çıksa Bile.Eski işlemciler.Overlok edip Piyasaya Sunuyorlar 5800 gibi 333mhz işlemci Overlokla 432 Mhz di.Sonra Bende Bizzat şahit oldum.Yoğun kullanımda Isınma Bataryanın bitmesi hatta işlemci veya Anakart yanması dahi oluyor.Kaynak Bursa KVK Teknik servisinden Arkadaşım .

iOs: Sadece Apple Tekelinde Uygulama Oyunlar Mağza yöntemi Herşeyi ile farklı.İphone ipod Touch ile Sınırlı.Bence Şansı en az olan Yazılım.
iphone nun fiyatını bilen 1800-2100TL arası kim alırki :hmmm.Zaten alanların Çoğu Bayanmış :d:

Android:Marka değil Kurum Çıkardı.Sadece belli Markanın Değil Her Markanın en az 2-3 Modeli var.:oke:
Lg Optimus serisi-Motorola Mile Stone Serisi-Samsung Galaxy Serisi Nokia Haric
Sonuc;
*Nokia En baştan Android e Katılmadığı için şuan katılamıyor Oda Samsung gibi kendi yazılımını Sürmeye Çalışacak Maemo yu.Hep ticari rant kavgası.
*Nokia Adam Akıllı işlemcili 800mhz olan 2 Android Telefon sürse biri başlangıc 3mp kamer 600 mhz 400-500TL civarı biri 5mp Kamera 800 Mhz orta seviye 700TL daha iyi olurdu.
*Android bitecek Çökecek diyenlere belkide en iyi cevap Android Tabletlerden geliyor.veya Archos Android mp4 çalarlar ı bilmiyorlar.
*Siz Hic Symbian 800Mhz Hızında Mp4 Duydunuzmu Hemde Fşash Playerli Ben Duymadım
Ama Android 800 Mhz Hızında Mp4 Çalar internet Tabletler var Archos Marka 28 (2.8inch) ve 32 (3.2 inch)
*Ayrıca Android Netbook Laptoplarda Çalışıyor ama Symbian veya ios u Ufak bir netbook a Kuramazsınız.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
symbian guncelleme yapmadığı için inişe gecti yoksa iyi bir yazılım S^3 kullanmasını bilene androidden daha güzel gelyor android markete ayrı para dökmekte cabası

FQXT

FQXT

Üye
ne parası arkadasım applanetten tum ucretlı uygulamaları bedava ındırıyorsun bende samsung galaxy s beyaz var telefon tastı uygulamadan 16 gb dahılı hafısazı var 8 gb sd ..ben bugune dek nokıa symbıan kullandım..ama androıd mucıze ya symbıan ortacag sıstemı olarak anılır takılıp kalmayın gelın androıde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt