moniacful
Üye
bu neyin kafasındaya arkadaş açında n9 un inceleme videolarını falan izleyin![]()
bu neyin kafasındaya arkadaş açında n9 un inceleme videolarını falan izleyin![]()
bu neyin kafasında
multiyi o zaman anlarsınızın kafası işte aç bak hangi birini android cihazla yapabiliyorsun bir düşün senin multitasking dediğin olay uygulamayı dondurma
opera mini zaten arka planda indirme sayfa yükleme yapıyorki
Gurur duyarak tekrar tekrar söylüyorum; 6710'um bütün Androidler'den çok daha iyi multitasking yapıyor. Opera Mini dahi arkada sayfayı yüklemeye devam ediyor.
opera mini zaten arka planda indirme sayfa yükleme yapıyorki
Bundan bahsetmiyorum. Anlayan anladı zaten.Senin adına sevindim FurkanBir çok uygulama açarız, hangisinin arkaplanda açık kaldığını unuturuz. Ancak açık olan uygulamaya girince kaldığı yerden devam etmesi de hoşumuza gider. Ancak oldukça RAM sömürür. Nokia 5230'dan kalan alışkanlığım Seçenekler>Çıkış Android'de son buldu. Hatta o kadar güzel bir özelliği varmış ki, bu özelliği daha çok sevdim.
Android'de arkaplandaki uygulamaları tek tek sonlandırmak gerekmiyor. Sistem RAM sorunu olunca otomatikmen en gereksizini kapatıyor. En sevdiğim yanı ise, uygulama arkaplanda çalışmadığı halde, uygulamayı başlatınca kaldığım yerden devam ediyorum
Büyük bir zahmetten kurtulmuşum meğerTabii bu söylediklerim S60v5 için geçerli. İşletim sistemi ayrımcılığını hiç sevmem. S^3 ve diğer Nokia işletim sistemleri nasıl bilemem. Ancak yine de bu özellik Android'de hoşuma gitti, hakkını yememek için konusunu açmak istedim, yanlış anlaşılmasın.

Senin adına sevindim Furkan![]()

bunlar zaten zamanında çok güzel bir şekilde açıklandı. bilen biliyor multitasking'in ne olduğunu ve ne işe yaradığını.
39 hd oyun ve sıfır kasma23 tane uygulama açtım içinde dead trigger,NFS shift,pes 12,doodle jump,angry birds space,fruit ninja da vardı gerisi takvim felandı sonra ram yetersizliği dedi ben de hepsinden çıktım..Şimdi ICS yim nasıl olur bilemem denemedim yani![]()

Yuh bende o kadar oyun yok
39 hd oyun ve sıfır kasma![]()

bende zaten olanı yükledim başka yok
Yuh bende o kadar oyun yok![]()

Ponduss yazdığım mesajı beğeneceğini biliyordum![]()

Android