MasteLaa
Üye
Aynen kardom benim dikkatimi çekenlerden biri de N9 da uygulamayı kenara atıyorsun örnek pusula uygulama ekranına gelince telefonu çevirince pusula da o ekranda oynuyor..N9'daki gibi multitasking çıkar mı ki tekrarHiç sanmıyorum gerçi Android ve ios'takine multitasking demek bile yanlış
Aynen kardom benim dikkatimi çekenlerden biri de N9 da uygulamayı kenara atıyorsun örnek pusula uygulama ekranına gelince telefonu çevirince pusula da o ekranda oynuyor..
İlginç bir ses mi
gerçek multitaskingKardo ben az uyuyayım 9.30'da iğrenç bir ses uyandırdı ne olduğunu bilmediğim
iOstada böyle, ram yetmeyince uygulamalar kapanip tekrar kaldigi yerden aciliyor.
Eski S60v5 lerdeki Ram yetmiyor, uygulama kapatin mesajindan daha iyi bir ozellik
İlginç bir ses mi
bizim burda anca gece turistler alem yaparsa uyanırım... ondada şişe kırarlar falan iyice cozuturlar polis falan gelir
Evet kardo anneme de sordum nereden geldiğini anlayamadık
Bizim apartmanda diskocu dolu yahu gece gece son ses Tripkolik dinliyorlar..Gececilerde bilgisayarın kulaklığını takıp kendim şarkı dinlerim hep.Onların sesi çok fazla gelir.Apartman hayatından ve çevreye rahatsızlık verme gibi bir dertleri yok.Kimsenin de şikayet ettiği yok.Her gece Tripkolik,İsmail Yk,Dansa Kuduro...Her gece disko gibi apartman
bizim burda anca gece turistler alem yaparsa uyanırım... ondada şişe kırarlar falan iyice cozuturlar polis falan gelir
tripkolik ve ismail yk
Bizim apartmanda diskocu dolu yahu gece gece son ses Tripkolik dinliyorlar..Gececilerde bilgisayarın kulaklığını takıp kendim şarkı dinlerim hep.Onların sesi çok fazla gelir.Apartman hayatından ve çevreye rahatsızlık verme gibi bir dertleri yok.Kimsenin de şikayet ettiği yok.Her gece Tripkolik,İsmail Yk,Dansa Kuduro...Her gece disko gibi apartman
Bizim ki her şey dinler mübarek gece gece Sanane şarkısı çalar bak youtube dan izle İsmail YK nın gece gece onu dinlemek zorunda kalıyorum.Allah'tan telefonun kulaklığı var laptopa takıp şarkı dinliyorum
tripkolik ve ismail ykya karşim çekilmez ama o ya bizim burdakiler pitbull chris brown nicki minaj ara sıra yaşlı turistler gelip modern talking falan çalıyorlar
İsmail YK posterleri kaynardı eskiden evdeahahakardo çaktırma arada kudur baby dinliyorum çok hoş
Bizim ki her şey dinler mübarek gece gece Sanane şarkısı çalar bak youtube dan izle İsmail YK nın gece gece onu dinlemek zorunda kalıyorum.Allah'tan telefonun kulaklığı var laptopa takıp şarkı dinliyorum
- - - Eklendi - - -
İsmail YK posterleri kaynardı eskiden evde
tabiiiiKonu koptu
Konu konuyu açıyor neyse ben de konu açayım barıKonu koptu
sonra n'oldu ne açtın o 92 sekmenin içinde ne vardı
Konu konuyu açıyor neyse ben de konu açayım barıBugün telefonda 92 tane sekme açtım internette
Konu konuyu açıyor neyse ben de konu açayım barıBugün telefonda 92 tane sekme açtım internette
Sekme hastalığı var bizim ailede sanırım
Müdür sen telefonu niye o kadar zorladın bakiyimsonra baban niye o kadar sekme açtın bozacaksın diyecek krize gireceksin kardo a aaa
Denemek için açtım
sonra n'oldu ne açtın o 92 sekmenin içinde ne vardı
Kardom bu arada bir program buldum daha doğrusu ilk defa gördüm belki daha önce cahilliğimden görmemişimdirGelince ben de denicem kardo
Kardom bu arada bir program buldum daha doğrusu ilk defa gördüm belki daha önce cahilliğimden görmemişimdirGoogle Play den indirdim telefon hızlandı boş Ram arttı 3 mb lık bir uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?