Android'in bu özelliği hoşuma gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
N9'daki gibi multitasking çıkar mı ki tekrar Hiç sanmıyorum gerçi Android ve ios'takine multitasking demek bile yanlış
Aynen kardom benim dikkatimi çekenlerden biri de N9 da uygulamayı kenara atıyorsun örnek pusula uygulama ekranına gelince telefonu çevirince pusula da o ekranda oynuyor..

Tepkiler: Isabel

Türe

Üye

Aynen kardom benim dikkatimi çekenlerden biri de N9 da uygulamayı kenara atıyorsun örnek pusula uygulama ekranına gelince telefonu çevirince pusula da o ekranda oynuyor..

gerçek multitasking Kardo ben az uyuyayım 9.30'da iğrenç bir ses uyandırdı ne olduğunu bilmediğim

Tepkiler: MasteLaa

pRime.

Üye
iOstada böyle, ram yetmeyince uygulamalar kapanip tekrar kaldigi yerden aciliyor.

Eski S60v5 lerdeki Ram yetmiyor, uygulama kapatin mesajindan daha iyi bir ozellik

eski s60v5'lerde yeterli ram olmadığından olabilir mi mesela? ve ayrıca neredeyse hiçbir uygulamada kaldığı yerden devam etme gibi bir şey yok. arkpa planda çalışmıyorsa çalışmıyor. senin o dediğin fruit ninja ve tarayıcılarda oluyor genelde.

doctorrr

Üye

Evet kardo anneme de sordum nereden geldiğini anlayamadık
bizim burda anca gece turistler alem yaparsa uyanırım... ondada şişe kırarlar falan iyice cozuturlar polis falan gelir

Tepkiler: Türe ve MasteLaa

MasteLaa

Üye

bizim burda anca gece turistler alem yaparsa uyanırım... ondada şişe kırarlar falan iyice cozuturlar polis falan gelir
Bizim apartmanda diskocu dolu yahu gece gece son ses Tripkolik dinliyorlar..Gececilerde bilgisayarın kulaklığını takıp kendim şarkı dinlerim hep.Onların sesi çok fazla gelir.Apartman hayatından ve çevreye rahatsızlık verme gibi bir dertleri yok.Kimsenin de şikayet ettiği yok.Her gece Tripkolik,İsmail Yk,Dansa Kuduro...Her gece disko gibi apartman

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye
tripkolik ve ismail yk ya karşim çekilmez ama o ya bizim burdakiler pitbull chris brown nicki minaj ara sıra yaşlı turistler gelip modern talking falan çalıyorlar

Türe

Üye
ahaha kardo çaktırma arada kudur baby dinliyorum çok hoş

MasteLaa

Üye

tripkolik ve ismail yk ya karşim çekilmez ama o ya bizim burdakiler pitbull chris brown nicki minaj ara sıra yaşlı turistler gelip modern talking falan çalıyorlar
Bizim ki her şey dinler mübarek gece gece Sanane şarkısı çalar bak youtube dan izle İsmail YK nın gece gece onu dinlemek zorunda kalıyorum.Allah'tan telefonun kulaklığı var laptopa takıp şarkı dinliyorum

- - - Eklendi - - -

ahaha kardo çaktırma arada kudur baby dinliyorum çok hoş
İsmail YK posterleri kaynardı eskiden evde

doctorrr

Üye

Türe

Üye

Konu konuyu açıyor neyse ben de konu açayım barı Bugün telefonda 92 tane sekme açtım internette

Müdür sen telefonu niye o kadar zorladın bakiyim sonra baban niye o kadar sekme açtın bozacaksın diyecek krize gireceksin kardo a aaa

Türe

Üye
Gelince ben de denicem kardo

MasteLaa

Üye
Gelince ben de denicem kardo
Kardom bu arada bir program buldum daha doğrusu ilk defa gördüm belki daha önce cahilliğimden görmemişimdir Google Play den indirdim telefon hızlandı boş Ram arttı 3 mb lık bir uygulama

Türe

Üye

Kardom bu arada bir program buldum daha doğrusu ilk defa gördüm belki daha önce cahilliğimden görmemişimdir Google Play den indirdim telefon hızlandı boş Ram arttı 3 mb lık bir uygulama

Kardo hemen pm'den link atıyorsun bak ben de sana Jelly Bean ile ilgili bir video atacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...