Android'e yeni Snapchat güncellemesi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android'e yeni Snapchat güncellemesi geliyor
Android kullanıcıları yeni Snapchat güncellemesine kavuşuyor. Bu yeni özellikle birlikte artık Snapchat kullanıcıları arkadaşlarını ana ekrana widget olarak ekleme yapabilecek.




Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarında son dönemde kullanıcıların ve uygulama geliştiricilerinin popüler şekilde kullandığı ana ekrana kısayol ekleme özelliğine, Snapchat’te destek vermeye başladı. Uygulamanın beta sürecine baktığımızda yeni güncelleme ile birlikte bitmoji kullanan arkadaşlarınızı artık ana ekranınıza bir kısayol olarak ekleyebileceksiniz.



Bu güncellemenin sadece Android kullanıcılarına özel olacağı belirtilirken, nedeninin ise iOS cihazlarda bu özelliğinin kullanılamıyor olması olarak gösteriliyor. Yayınlanacak olan güncelleme ile birlikte 1 ile 4 farklı arkadaşınızı ana ekrana kolayca ekleyebilecekken, bu işlemi yaptıktan sonra ana ekranda arkadaşlarınızın bitmojileri görülecek.


Android kullanıcıları Snapchat widget başlığına girdiğinde ilki dört kişi olmak üzere ve ikincisi de tek bir arkadaşınız olmak üzere ana ekrana ekleme yapabileceksiniz. İstediğiniz seçimi gerçekleştirdikten sonra ana ekrana eklenecek olan widgetın boyutunu da dilediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz.



Bu özelliği an itibariyle kullanmak için Google Play Store üzerinden beta kullanıcı olarak isminizi yazdırmanız yada bundan sonra gelecek olan güncellemeyi beklemeniz gerekiyor.
Android'e yeni Snapchat güncellemesi geliyor
 


Üst Alt