sebahattinART
Üye
Ee, sonuç? Ben zaten asla kapanmayacak dediler demedim ki? Kusura bakma ama sen hep böyle buralara gelip kavga çıkarmak amaçlı imalı şeyler yazıyorsun. Bu kaçıncı oldu yani. Neyse sana laf anlatmaya çalışmayacağım daha önemli işlerim var. Sen bak keyfine.Uzun bir sure kapanmayacak demiş, asla kapanmayacak dememiş.
androide taş atmaktan zevk alıyonuz heralde. kasıntı dediğiniz androidler ace gio vb. cihazlar gidin bi nexus inceleyin öyle konuşun. S3 S4 note2 one x gibi cihazlar android tabanlıdır gerçek android nexus cihazlardır. ve aokp aosp cm pa gibi romlardır.
vay barzo vay chrome beta gibi bişey tabi cahilin eline verirsen androidiarkadaşlar s3al diyorlardı lumia yla geldiğim ilk gün s3 sahibi arkadaşım iyi ki bunu almışsın bu daha iyi dediler. Ben travian tx3 oynuyorum telefona el koydu ailem o gün s3 chrome dan girdim ve 4çekirdekli telefonun kasışına şahit oldum Allahtan iphone4s buldum da rahat rahat girdim. Şimdi gelipte bana androit yandaşlığını yapmayın ben gördüğümü bilirim.
vay barzo vay chrome beta gibi bişey tabi cahilin eline verirsen androidi
S3 çıktığı günden bu yana en çok satış yapan telefonlar arasında olmasına rağmen, bırak chrome'u dayanıksız camı, ses kalitesi,renk atması konularında nasıl şikayet üstüne şikayet yağdığını biliyoruz
Vede hiç android kullanmadım, bundan sonrada kullanmam zaten. 4 çekirdekli telefonu bile zorlayan bir hantal işletim sistemidir "ANDROID"
o zaman android hantal dememeleri lazım sistem nexus s de bile rahat rahat çalışıyo ama s3 de zorlanıyo bu androidin değil sammy romun sorunuNexusları bir köşede tutarım ben severim, ama diğer tüm kullandığım Android cihazlar aşırı hantal. Buna S3 dahil.
o zaman android hantal dememeleri lazım sistem nexus s de bile rahat rahat çalışıyo ama s3 de zorlanıyo bu androidin değil sammy romun sorunu
Zaten üretici markalar da bu sorunun farkına vardıkları için Google Edition'lu cihazları sürmeye başladılar piyasaya.
Ağzına sağlık kardeşimKesinlikle haklısınız android de bunun farkında ve önlemini alıyor saf android cihazları artırarak.
Bir mobil işletim sistemini savunmak bana o kadar gereksiz geliyor ki..
Kim neyi severse onu kullanır sen bunu anlamazsın sen bunu bilmezsin bizde o var sizde şu yok demenin hiçbir mantığı yok.
Ben android kullanıcısıyım.Birkaç yıl önce Samsung Galaxy S aldım onu kullanıyorum ve sürekli ROM değiştiririm.Böylece o eski ve donanımı düşük cihazda bile herkesin lafını ettiği stabiliteyi sağlayabiliyorum kendimce ics jb gibi sürümlerde.
Evde iphone kullanan da var onu da görüyorum, wp8leri malesef sadece teknoloji marketlerde görüyorum ama hepsi kendince güzel.
Benim lumialara ilgim var ki bakın android kullanıcısı olarak hangi sayfalarda geziyorum
Arkadaşlar aranızda ios ve ya android'in ilk sürümlerini gören var mı bilmiyorum ama bu işletim sistemi ve sonrasında diğer cihazlarla uyum sağlayıp bir ekosistem kurma olayı zaman ister.yeni sürümlerle güncellemelerle ve günümüzde uygulama zenginliğiyle ( zenginlik asla sayı demek değil) sağlanır.
Zamanla wp sistemi de çok tutulacaktır ama işi sanki biraz ağırdan alıyorlar gibi geliyor bana bu da benim microsofta küçük bi eleştirim olsun
düzenleme---
Ayrıca Windows Phone'un yavaş gelişmesinde kökeni neye dayanıyor bilmemekle birlikte asıl sorunu uygulama geliştiricilerin aynı özeni bu sisteme göstermiyor olmalarına bağlıyorum.Bu konuda kim ne derse desin en kullanışlı uygulamalara güncellemelere ilk ulaşan sistem ios'tur belki de tek telefon olduğu için
Umarım bu yazdıkların bu forumlara gelip gerginlik yaratan kavga çıkartanların kulaklarına küpe olur. Eleştiri ile kötü niyetli eleştiriyi birbirinden ayırmak lazım. Teşekkürler.