Android'e Windows Phone kaçıran launcher!

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
Android'e Windows Phone kaçıran launcher!

Android kullanıcıları Windows Phone 8'i ne kadar seviyor? Cevap, bu uygulamada gizli!

Windows Phone 8'in, Android ve iOS ile arasındaki farkın uzun süre kapamayacağı artık kesin gibi görünüyor. Ama yine de, Android kullanıcılarının Windows Phone 8 arayüzünü beğenmediklerini söylemek zor. Bu iddiamızın en büyük kanıtı ise, Launcher 8 isimli Android launcher'ı.

"Launcher 8", telefonunuzun temasını ve kullanıcı arayüzünü Windows Phone 8 gibi görünmek üzere değiştiriyor. Son derece popüler olan bu uygulama, 1 milyonun üstünde kişi tarafından indirilmiş durumda ve ortalama değerlendirmesi 4.5 yıldız olarak gözüküyor.

Buradan da anlaşılabilineceği gibi pek çok Android kullanıcısı, en azından Windows Phone 8'in kullanımı hakkında meraklı durumda. Belki de bazı Android kullanıcıları Windows Phone 8'e geçmeyi düşünerek, bu uygulamayı bir deneme sürümü gibi görüyor bile olabilirler.

Amaç ne olursa olsun, bu uygulama Windows Phone Kullanıcı arayüzünü mükemmele yakın bir şekilde kopyalıyor ve kullanıcılara Windows Phone 8 kullanmanın nasıl bir his olduğunu veriyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:) ibretlik bir tespit.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
:) Aynen

enterneoll

enterneoll

Üye
bi ben yüklememişim ama hoşuma gitmiyor :D yinede birebir oluyor wp almaya gerek yok gençler :ehe

katil_197

katil_197

Üye
Benim kuzen android kullanıyor oda diyor android modunda kasıyor wp moduna alıyorum uçak moduna giriyor artık oda wp hayranı :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yani buda şumu tamamen görsellik

ÖEY

ÖEY

Üye
"Windows Phone 8'in, Android ve iOS ile arasındaki farkın uzun süre kapamayacağı artık kesin gibi görünüyor." Bu ifadeyi gayet yanlı buldum. Sonuçta teknoloji çağındayız, her an her şey değişebilir. WP sisteminin diğer platformlarla arayı kapatmayı bırak onları geçip birinci olmayacağını kim bilebilir? Artık tarafsız haber veren bir teknoloji sitesi bulmak gerçekten zor olmuş gördüğüm kadarıyla.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Zaten Windows Phone 8'in herkesin ilgisini çektiği bir gerçek ve sürekli olarak pazar payı yükseliyor. WP8 telefonlar donanımsal olarak ta farklı Android'ten. Herşey sadece yazılım değil.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
    Konu Sahibi
"Windows Phone 8'in, Android ve iOS ile arasındaki farkın uzun süre kapamayacağı artık kesin gibi görünüyor." Bu ifadeyi gayet yanlı buldum. Sonuçta teknoloji çağındayız, her an her şey değişebilir. WP sisteminin diğer platformlarla arayı kapatmayı bırak onları geçip birinci olmayacağını kim bilebilir? Artık tarafsız haber veren bir teknoloji sitesi bulmak gerçekten zor olmuş gördüğüm kadarıyla.

Sana katılıyorum. Daha hiç bir şey kesin değil.

Lenneth

Üye

Uzun bir sure kapanmayacak demiş, asla kapanmayacak dememiş.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bir de "kapayamayacağı" değil de "kapamayacağı" ne demek yaw? sanki kendi istekleriyle farkı kapatmıyorlar gibi:hmmm

orian

orian

Üye
valla altta yazan yorumlara baktıysanız;
birisi ''microsoft yapımcıyla anlaşıp wp8 i tanıtma amacında olabilir'' diyor..
yine yorumlarda ;
''windows phone 8'i denemek için eksiklerle dolu wp8 li tel almak yerine launcher'dan denerim'' deniyor genelde.

PureFood

PureFood

Üye
Yav deli gibi kasılan Androidleriyle takılsın onlar biz burda uçalım :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
4-5 sene öncede kimse symbian’ın batacağını bilmiyodu :)

blackdevilx

blackdevilx

Üye
iponecılar nasıl şu an gidişhattan memnun olmayıp samsung salaxy s4 e özeniyorlarsa yarın nokia çok üst düzey bi tel çıkardıgında ipone ve androitçilerin çogu windowsa geçecek Tabi Söyleye söyleye nokia batırmazlarsa :)

partyhard

Üye
androide taş atmaktan zevk alıyonuz heralde. kasıntı dediğiniz androidler ace gio vb. cihazlar gidin bi nexus inceleyin öyle konuşun. S3 S4 note2 one x gibi cihazlar android tabanlıdır gerçek android nexus cihazlardır. ve aokp aosp cm pa gibi romlardır.

dakamon

dakamon

Üye
Diğer ülkeleri bilmem ama bizi ülkemizde wp8 şıçar çünkü millet genelde androidten yada ios tan geçiyo daha çok androidten geçiyorlar wp8 e ve o kadar herşeyin snulduğu bir işletim sisteminden eksiklerin çokça olduğu çoğu şeyin kısıtlanmış olduğu bi platforma gelince afallıyorlar sonuçta metro arayüzüne heveslenip gelmiştim ben ama bi süre sonra heyecanını yitiriyo sonuçta heves bu gelip geçici. Sonra insanlar androidtte ki gibi bildirim merkezi yada tek dokunuşla wifi açma kapama yada daha bir çok androidtte kullandıkları özellikleri arar oluyorlar. Ben bi androidçi arkadaşta görmüştüm 3 4 ay önce bu launcher ı dedi almaya ne gerek var istediğim zaman buradan kullanıyorum. Ki birsürü eksiği var o telefonların demişti. Doğru da söyledi. Öz eleştri yapıyorum ben wp8 kullanıcısı olaraktan. Hele bide nokia nın teknik servislerinde ki zulümler varki düşmanımın başına vermesin. Nokiashoplarda genel olarak berbat Türkiye. Belli başlı yerler iyi çoğu yer sallamasyon olarak açmış gibi o dükkanları. Apple bi ürünü bozulunca drek yensiyle değiştiriyo nokia kaynakyapıp geri veriyo işin abartısı ama anlayın diye dedim :) Belki Londra ve Amerikada çok ileridir ilgi alaka teknik servisler o biçim süper dir ama Türkiye de çooooook işleri var bence. Herşeyden önce müşteri memnuniyeti aksi halde kral işletim sistemi yap kral telefon yap müşteriyi bi korkuttumu daha da sattıramazsın telefon. Teşekkürler.

sympatico

Üye
Wp8 kullanıcıları olarak biz de anca böyle haberlerle kendimizi avutalım

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Haber için teşekkürler... :))

Blackhawk2007

Blackhawk2007

Üye
Herkes wp8'e hayran...

Üst Alt