Androide linux kuran varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

cebecifaruk

Üye
    Konu Sahibi
Androide linux kuran varmı?
Yapan arkadaş var ise bizle paylaşabilirmi...

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben kurdum ilk deneyişte oldu.

cebecifaruk

Üye
    Konu Sahibi
Biraz anlatırmısın hangi program hangi dağıtım dünden beri bi türlü yapamadım

TheMadness

TheMadness

Üye
Backtrack :ehe yeni rom yüklemiştim şimdi de kuruyorum. Complete Linux Installer + £4 Donation Key

cebecifaruk

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefon veya tablet mobilden giriyorumda

PriZm

PriZm

Üye
Ubuntu ve debian yüklemiştim.Windows olarakda 95,98,Xp gayet düzgün çalıştı ve Windows 8'ise boot sırasında mavi ekran verdi :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Ubuntu ve debian yüklemiştim.Windows olarakda 95,98,Xp gayet düzgün çalıştı ve Windows 8'ise boot sırasında mavi ekran verdi :D

Windows hızlı değil. Linux dağıtımları gayet hızlı çalışıyor :D

cebecifaruk

Üye
    Konu Sahibi
Ah bide bende olsa t20 kullanıyorum bu debianı hızlı net bulunca indircem peki yavas oluyormu

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Nawy link varmı kardeş birde bu windows 8 bootloader istiyor diyorlar

cebecifaruk

Üye
    Konu Sahibi
Debian paketini indirip sd karta atıp program talimatlarına uymak yeterlimi yoksa bi kaç püf noktamı var

PriZm

PriZm

Üye
Buradan sorabilirsin.Tanıdık yakın arkadaşlarım haricinde kimseye face twitter e mail vs vermiyorum..

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Buradan sorabilirsin.Tanıdık yakın arkadaşlarım haricinde kimseye face twitter e mail vs vermiyorum..

bu Ubuntu nedir? nasıl kullanılar? bide benim cihaza uyumlumu ve nasıl yüklener?
link

aleranol

aleranol

Üye
alk lütfen benim not2 için nasıl Ubuntu kurulduğunu ss ile yolla. saatlerce kafa yordum Wt.f bile denedim yok abi.telefonda sadece sanal sürücü kullanmadigim kaldı.

ahmet.220

Üye
slm arkadaşlar sizden bi konuda yardım isteyecektim backtrack kurdum tele herşey ayarladım monitor muduna falan aldım ağ taratıyorum ama reaver indirdim heralde tam olacak butun araçları inmedi reaverde [warning failed to associate with] hatası veriyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz bana arkadaşlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt