groupertekin
Üye
-
Konu Sahibi
-
ayarlardan uygulamalara gir ve uygulamaya dokunup aç seçenekleri. sonrada sd karta taşı de.
oluyor
Böyle olmaz.Samsung'ta böyle yapılamıyor malesef.
- - - Eklendi - - -
Önce root edeceksin.
- - - Eklendi - - -
Önce root edeceksin.
olması lazım ya birçok galaxy kullandım (fit,s,s2,ace,gio) olmayan çıkmadı
- - - Eklendi - - -
Önce root edeceksin.
arkadaşımın Ace de oluyordu çok garip.bende yok arkadaşım.telefona kurulan hiçbir uygulama karta taşınamiyor.root ettim ex2 oluşturdum da öyle kurtuldum bu sıkıntıdan.orjinalde taşıma yapamıyordu telefon.
Sd kart varmı?Bende Gio var ama o SD karta taşı nın üstü siyah tıklanmıyor yani ?
benim kimseye yalan borcum yok.bunu da belirteyim yani.benim tel ilk çıkan ace.belki sonra çıkan i serisinde vardır onu bilemem
hocam bunlar ne meraklıymış ya senin yanlışını yakalamaya sen üstatsın ya bunlar hiç usta çırak nedir bilmezler benim ustam yanlış yapsada ben onun yanlışını görsemde söyleyemezdim. zamane çocukları onların adına ben özür dilerim. sen olmasaydın bu forumda bol bol marketlere para yedirirdik allah senden razı olsun.
resmi googledan buldum
Yok yahu ne üstatlığı.Benim böyle şeylerde pek bilgim yoktur.Ama ben kendi telefonumdan biliyorum.Bende telefonu ilk aldığımda uygulama yüklüyordum.Kimi hafıza kartına kimi telefona yükleniyordu.Hafıza kartına kurulanları telefona taşıyabiliyordum ama telefondaki uygulamaları hafıza kartına taşıyamıyordum.100 programda belki 1 tane denk gelir yani.Ayrıca arkadaşlarda yalan söylüyor demiyorum.Oluyor diyorlarsa oluyordurKardeşim Sony aldı.O birçok uygulamayı karta taşıyabiliyor.Root falan gerek yok yani.Ama benim safkan Ace cins biraz
Nawy : Bu arkadaşındaki ace sürümü ne? 2.2.1 froyo mu?
bazı uygulamalar telefon açıldığında da çalışması gerekiyor.ve android hafıza kartından açılışta uygulama çalıştıramıyor.bu tür uygulamalara widgetler örnek verilebilirSağolun beyler yaptım varmış uygulamalarda ama her uygulama taşınmıyor bu neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?