Androide geri dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Androide geri dönüş
Arkadaslar galaxy s3 ile araniza dondum ilk ne yapmamcgerektigini aciklarmisiniz telefonu nasil eglencelli hale getirebilirim kisaca

PriZm

PriZm

Üye
Hangi telefonu kullanıyordun? :D

herneyse hayırlı olsun.

önerilerim bunlar:

İnternet: Dolphin Browser,Google Googles,Opera Mini(özellikle mobil netin varsa kesinlikle kullan 200 mb data kullanımını 10 mb gibi aşırı küçük bir rakama sıkıştırıyor)

Medya:PowerAMP,MXVideo,BSPlayer

Oyun olarak ise istediğini yükle.zaten her oyunu rahatça açacak türden bir telefonun var :)

• Beğen
Tepkiler: Ali58_58
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
4S kyllaniyodum mali beni hayal kirikligina ugratti :) gta vicecityde felaket grafik farki var ama yinedeiyi telefon :) birazda androidi tadayim

PriZm

PriZm

Üye
Grafikleri sonuna kadar açtınmı?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Ali abi söylemiş zaten :D ama ram booster yada şiddetle tavsiye ederim advanced mobile care kur başka telefonun bakım programına ihtiyacı yok ramdan virüse herşeyi temizleyip kontrol eder gözle görülürde bir akıcılık sağlıyor küçük dosya boyutuyla

PriZm

PriZm

Üye
Ram booster vs ram temizleme programları kullanmayın tekrar söylüyorum.androidin lmk sistemi ram temizleme programlarından kat kat daha iyi yapıyor görevini.

illa kullanacaksanızda bunu kullanın.diğerleri gibi arka planda çalışarak ram yemiyor ve bu programın çalışma mantığı diğer temizleme programlarının tam tersi ve tamamen lmk sistemi ile uyumlu

bu program clean tuşuna bastığınızda raminizi sonuna kadar dolduruyor.temizleme sürecinde her ramde yer açıldığında program boyutu biraz daha büyüyor.bende 324 mb ram yediğini gördüm :D boş bıraktığı ramde 300 mb dı :D

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Grafikleri nasil ayarliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt