Android'e Beep Mesaj Sesi Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

darp16

Üye
    Konu Sahibi
Android'e Beep Mesaj Sesi Yapmak
Merhaba arkadaşlar şimdi android işletim sistemli telefonunuza nokia'da ki gibi beep mesaj sesi nasıl yapılır onu anlatıcam işlemler çok kolay gerekenler sadece aşağıda ki beep mesaj sesini indirmeniz ve telefona atmanız yeterli olucaktır beep mesaj sesi mp3 formatındadır

ilk olarak telefona attığımız beep mesaj sesini aşağıda resimde de göstermiş olduğum gibi /sdcart/media/audio/notifications klösörünün içine taşıyın

beep mesaj sesini taşıdıktan sonra telefonunuzun mesajlar bölümüne girin ayarlar deyin en altta zil sesi seç ' e tıklayın aşağıda ki gönrüntü gibi bir görüntü çıkacaktır burdan beep msj sesini seçip tamam deyin ve artık msj geldiğinde telefonunuz beep olarak ötücektir konuyu bilmeyenler için açtım daha önce forumda araştırdım android işletim sistemi için yoktu

beep mesaj sesi indir

• Beğen
Tepkiler: n000k, maviay98 ve Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
teşekkürler..

avantis

avantis

Üye
inen rar uzantili dosya boş.

darp16

Üye
    Konu Sahibi
inen rar dosyalı uzantılı dosya boş değil 3 mb bi ses olduğu için rar la sıkıştırdığımda kb dönüyor linki yeniledim indirmek isteyen arkadaşlar indirebilirler bu sefer sıkıştırmadım

n000k

n000k

Üye
Allah senden razı olsun.. başka müzikleri nasıl sms sesi yaparım diye kaç gündür düşünüyordum :) saolasın!!!

ufukerguden

ufukerguden

Üye
beep sesini aramalara nasil koyariz ben koyuyorum surekli beep bepp bepp cagri bitene kadar bipliyor :-)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
beep sesini aramalara nasil koyariz ben koyuyorum surekli beep bepp bepp cagri bitene kadar bipliyor :-)

bip sesi ile uzun bir sessizlik birleştirmek lazım. 10-15 saniyelik bir sessizlik olsa yeter herhalde.

ufukerguden

ufukerguden

Üye
evet mantikli.

Takipçi Satın Al

Üst Alt