ChasingTheSun
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi 97li daha gelsin symbian bolumune
hayır atmadım bi kere atmıstım brick olmuştubende 701 ile optimus black takasi dusunuyorum : ) o ekrandan sonra zorluk cekersin dostum buraya yaziyorum . Dikkatini cekerim androidden gecis yaptigina pisman olmazsin ama 603 ekrani zorlar seni .. Ben 3.7 lik ekrandan 3.5 e gectim pisman oldum. Bu arada optimusa rom attinmi cunku stock rom lar hep bas agritir romsuz android cekilmez
sen sıvı teması denildikten sonra ne yaptın ?Garantide hep aynı sorunu veriyorlar bırakma pesini kovalana derim. Bana ve arkadsımada en ufak sıvı teması olmadigı halde sıvı teması var dediler. İslerine gelmeyince sıvı teması.
senin gibi düşünen cok var arkadasım belki de ikinci el xperia x10i veya sıfır xperia u alırımbelki nokia 701 ama 603 onermem aslında belle gecmenide onermem bellenin önünü çok açık görmüyorum eski bir symbian kullanıcısı iyi düşün
haklısın.bir yerde okumuştum adam kvkya götürdüm sıvı teması dediler baska bir şubesine götürdüm üretsiz onardılar diyorValla benimkinin usb kısmı da arızalandı sıvı teması demeden değiştirip yolladılar ama bu sıvı teması olmadığından emin arkadaşların telefonlarında servisler böyle şeyler çok söylüyormuş.Servisten servise fark var sanırım.Kimileri soyma peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?