Android'de yeniyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Android'de yeniyim
Beyler Galaxy Note 10.1 aldım beni bilgilendirir misiniz? Mesela root nedir Symbian'da ki hack gibi bişey mi? Sitedeki oyunları yüklemek için root yapmam mı gerekli yoksa direk kuruyum mu? Oyunlarda model-marka farkediyo mu yoksa Symbian^3'teki gibi tek dosya tüm modellere oluyo mu? :)

Şimdiden teşekkürler... :oke:

- - - Eklendi - - -

Kimse yok mu bu bölümde? :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Bence cok yanlis yerden baslamissin androide :) once ucuz denemelik bisey alsaydin

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Tek hakkım vardı böyle başladım :) o konuyu inceledim pek karşılamadığını merakimi :)

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Öncelikle hayırlı olsun.Uygulamaların cihazına uygun olması için Android sürümünün aynı olması gerekir .(Gta gibi bazı oyunlarda Gpu'na göre driver yüklemen gerekebilir) :pro:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun.Uygulamaların cihazına uygun olması için Android sürümünün aynı olması gerekir .(Gta gibi bazı oyunlarda Gpu'na göre driver yüklemen gerekebilir) :pro:

Anladım :) peki bu root çok mu gerekli ve garantiden çıkar mı cihaz? Mesela symbian^3'te hack var bu root gibi garanti gitmiyo...

furkey

Üye

Anladım :) peki bu root çok mu gerekli ve garantiden çıkar mı cihaz? Mesela symbian^3'te hack var bu root gibi garanti gitmiyo...

çok gerekli değil öyle hele senin gibi yeni bir arkadaşa hiç değil :) Zaten cihazı kendi orijinal haliyle çok yeterli şekilde kullanabilirsin. Root biraz daha üst seviyeye çıkmak olur. Ve evet genel olarak root garantiyi bozar :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
çok gerekli değil öyle hele senin gibi yeni bir arkadaşa hiç değil :) Zaten cihazı kendi orijinal haliyle çok yeterli şekilde kullanabilirsin. Root biraz daha üst seviyeye çıkmak olur. Ve evet genel olarak root garantiyi bozar :)

Sağol en iyisi böyle kullanmak garanti gerekli :)

ayran3883

ayran3883

Üye
Bence oyunlara fazla yüklen uygulamaları fazla kullanma oyun iyi gider tablette film ve oyun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt