Android'de yeniyim yardımınız gerekli. GALAXY W

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Android'de yeniyim yardımınız gerekli. GALAXY W
Herkese iyi akşamlar öncelikle.Yaklaşık 1.5-2 hafta önce Galaxy W alarak Android'e geçtim.Telefondan memnunum ama mesela internetteyken home tuşuna basıp ana ekrana dönünce bi kasma oluyor.Saat ve hava durumu widgeti yok oluyor ama en alltaki rehber,mesaj vs simgesi duruyor(Samsung kullananlar bilir).Androidde bu durumun olması biraz saçma geldi,sonuçta android iyi diye symbiandan terfi ettim.Android'de yeni olduğum için şu ram değerini de anlayamıyorum.Ramim bütün uygulamalar kapalı olduğunda 240 dolaylarında bu normal mi sizce ? Ramin yeşil renkteki değeri ne ifade ediyor;ne kadar kullanıldığını mı yoksa yeşil çizgide olan değerin kullanılabilir olduğunu mu ? Son sorunum ise telefona yüklediğim her şey telefonun dahili hafızasına kuruluyor ama ben her şeyi hafıza kartına kurmak istiyorum,mesela bir oyun yüklerken falan.Symbian^3'de bir şey yüklerken telefon hafıza kartına mı yoksa hafıza kartına mı diye soruyordu.Bu dediği mi telefonu root etmeden nasıl yapabilirim beyler,hangi programla ? Bunu özelden bir arkadaş anlatırsa çok makbule geçer :) Şimdiden teşekkür ederim,keyifli forumlar :)

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
senin internetten çıkarken yaşadığın sorunu ben temple rundan çıkarken yaşıyorum geri tuşuna veya home tuşuna bastığımda widgetlar geç yükleniyor uyuzuma gidiyor.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Cpu kullanımınıza dikkat edin. Task manager gibi programları tavsiye ederim arka plandaki programları kapatırsınız.

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
arka planda nedense ben hiç açmam ama advanced task killer manager hep galeriyi açık gösteriyor.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Launcher degistirirseniz widget sorunu ortadan kalkar

Go launcher oneririm markette var

Deleted.

Üye
ramin yeşil renkteki değeri kullanılan alanı gösterir. zaten 512 mb ramin 351 mbsi ni gösteriyor onunda yaklaşık 190-200 'ü telefonun çalışmasına , arka plan uygulamalarına gidiyor, bize 100-150 mb kalıyor. Ne anladım ben bu 512 mb ramden :D

İkincisi: ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönete gelip bir uygulamaya veya oyuna, örneğin Gangstar Rio City, girdiğinizde, oralarda "SD Karta Taşı" diye bi buton olur. Mesela ben sadece apk'sini yükledikten sonra "SD Karta Taşı" dedim. Sonra SD'sini wifi'den indirdim, 800 MB'lik dosya Harici kartımda duruyor. Yani telefonun kendi "USB Bellek" diye geçen oyun yüklenen yerini kaplamıyor. Başka oyunlar da yüklü ve sadece 521 mbsi dolu.(toplam kapasite 1.7 GB) Ama her oyunda olurmu bilmiyorum sen yine bi dene :oke: İnşallah yardımım dokunmuştur. Hayırlı olsun bu arada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt