avcitalip
Üye
Bu yüzden internet download manager kullanıyorum firefoxta![]()
30 günlük oda yoksa en mantıklısı o,sende cracklisi varsa upload edebilirmisin ?
Bu yüzden internet download manager kullanıyorum firefoxta![]()
doğru söylemişsin ama ben her zaman ps3 tercih ederim. xbox koluyla futbol oynanmıyor.
- - - Eklendi - - -
firefox için sağlam bir donanım ve kotasız internet şart. yoksa en iyisi bence firefox
- - - Eklendi - - -
bu arada rockmelt diye bir chrome modu var tavsiye ederim. social reading özelliği çok başarılı.
bir de chrome'da sorun yaşayanlar chromium'u deneyebilir.
Opera kullanmadığım zaman Mozilla kullanıyorum nedense Chrome'ye bir türlü ısınamadım çok soğuk geliyor.
Hocam XBOX'ın koluya FPS oyunları oynamak mis gibi oluyor.Bir de ben futbol ya da diğer oyunlarıda daha rahat oynuyorum alışkanlıkla alakalı olabilir ele daha rahat oturuyor gördüğüm en rahat gamepad diyebilirim.
Ayrıca Turbo'nun hızlı açmasının en büyük sebebi flash dosyalarını sen üstüne tıklamadıkça açmıyor böylece sayfayı çok hızlı açabiliyor.Birde görünümü cidden çok hoşOpera kullanmadığım zaman Mozilla kullanıyorum nedense Chrome'ye bir türlü ısınamadım çok soğuk geliyor.

evet zaten xbox kolu fps oyunları iyi oynatmasıyla ünlüdür. benim söylediğim zaten sadece futbol için geçerli ama ben ps3 alma taraftarıyım. daha kullanışlı benim için.
opera da güzel ancak yeterince kullanışlı değil bana göre. mobilde tartışmam ancak bunu en iyi mobil tarayıcıları opera yapıyor.
dediğim gibi sınırsız internetiniz ve güçlü bir pc'niz varsa mozilla'nın üstüne tarayıcı yoktur.![]()
evet zaten xbox kolu fps oyunları iyi oynatmasıyla ünlüdür. benim söylediğim zaten sadece futbol için geçerli ama ben ps3 alma taraftarıyım. daha kullanışlı benim için.
opera da güzel ancak yeterince kullanışlı değil bana göre. mobilde tartışmam ancak bunu en iyi mobil tarayıcıları opera yapıyor.
dediğim gibi sınırsız internetiniz ve güçlü bir pc'niz varsa mozilla'nın üstüne tarayıcı yoktur.![]()

çünkü firefox'taki kadar özellik yok ve arayüz daha basitleştirilmiş.aynen öyle ama internetimiz 512 Kbit/s olunca böyle chrome en iyisi oluyor,mozilla'da çok iyi ama chrome'un kullanımı sanki biraz daha rahat gibime geldi
çünkü firefox'taki kadar özellik yok ve arayüz daha basitleştirilmiş.
yani,zaten 2 sininde yapımcısı google,google mozillayı güçlü bilgisayarlar için yapmış chrome yide yavaş bilgisayarlar için yapmış bence böyle
- - - Eklendi - - -
gerçi zevk meselesi ben ne olursa olsun chrome'dan vazgeçmem
hayır, firefox'un yapımcısı mozilla vakfıdır ve bağımsız bir vakıftır.

Firefox farklı firmadır. Google'a bağlı değildir.
Hatta geçen sene o da telefon yazılımı üzerinde uğraşıyordu. Ne oldu acaba?![]()
Olabilir ama bayağı bir yol katettiğini açıklamıştı.herhalde android yüzünden üretimden vazgeçmiş olabilirler...
Olabilir ama bayağı bir yol katettiğini açıklamıştı.
Vaz geçeceklerini sanmam pek.
Olabillir..2011 yılında dünyada en çok satılan telefon galaxy s2 idi buda android kullanıyordu ve tek android kullanan telefonda bu değildi htc si olsun sony si olsun huwaei si olsun pek çok firma android kullanıyor ve vazgeçecek gibide gözükmüyorlar bak nokianın haline geçmedi androide şuan wp ile piyasaya tutunmaya çalışıyor,demek adamlar dediler bunca firma android kullanıyor biz bu işi askıya alalım başka bir açıklaması olamaz satamayacaklarını anladıkları için vazgeçtiler bence...
belki askıya almış olabilirler ileride çıkartırlar...
Konuya dönelim arkadaşlar
Reklamlı uygulamaların reklamlarını Lucky Patcher ile kaldırdınız mı bu pil sorunu da çözülüyor
- - - Eklendi - - -
Konuya dönelim arkadaşlar
Reklamlı uygulamaların reklamlarını Lucky Patcher ile kaldırdınız mı bu pil sorunu da çözülüyor![]()
ben daha konuyu baştan sona okumadım bile 
Tamam. Döndük konuya.Konuya dönelim arkadaşlar
Reklamlı uygulamaların reklamlarını Lucky Patcher ile kaldırdınız mı bu pil sorunu da çözülüyor
http://www.maxicep.com/teknoloji-haberleri/mozilla-applea-meydan-okudu-644885.html#post48681892011 yılında dünyada en çok satılan telefon galaxy s2 idi buda android kullanıyordu ve tek android kullanan telefonda bu değildi htc si olsun sony si olsun huwaei si olsun pek çok firma android kullanıyor ve vazgeçecek gibide gözükmüyorlar bak nokianın haline geçmedi androide şuan wp ile piyasaya tutunmaya çalışıyor,demek adamlar dediler bunca firma android kullanıyor biz bu işi askıya alalım başka bir açıklaması olamaz satamayacaklarını anladıkları için vazgeçtiler bence...
belki askıya almış olabilirler ileride çıkartırlar...
Android karışık olsa bile Özgür bir işletim sistemi . Ne yaparsan kendine . Seviyorum bu robotu . Birde daha büyük bi tel olsa![]()