Android'de yeni keşif!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Grafik farkı ortada. ;)

Eskiden XBOX 360 baya üstündü oyunlar XBOX'a yazılıp PS3'e portlanırdı, şuan PS3 oyunları çok daha iyi durumda ama hala XBOX kıl payı önde o yüzden aldım ama bu DVD'nin bu kadar sorun çıkaracağını bilemedim malesef 2-3 CD takıp oyun yüklüyoruz ama XBOX 720'de Blue-Ray koyacaklarmış :alkis Birde Kinect - Move farkı var Kinect çok çok daha başarılı.PS3 alacaksan exclusive oyunları için XBOX alacaksan online ağı için alacaksın arkadaş !

- - - Eklendi - - -

Vay be ilk cümle ne uzun olmuş :ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime.

sataer

Üye
sataer ; eğer kendin görüp açmadıysan konuşmayacaksın ;) Duyduğumu ben de söylemesini bilirim.

ne yani şimdi kendimiz yapmadığımız hiçbirşeyi konuşmayacak mıyız? Mantık bu mudur? Ben diyorum ki sistem düzgünse neden millet optimize edip performans artışı sağlamaya çalışıyor yaptığın yoruma bak..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Opera'yı kur üstüne bir de turboyu aç ondan sonra bir daha konuşalım :ehe

- - - Eklendi - - -

Katılıyorum hocam.

Haklısın Opera çok hızlı ve çok özellikli ve bir o kadar da özellikleri yetersiz. Kendim uzun denemelerle Firefox, Chrome ve Opera kullandım. Firefox ve Chrome kasıyor, Opera kasmıyor. Chrome ve Opera çok daha hızlı ama özellikleri yetersiz veya kullanışsız, Firefox çok kullanışlı (hızından feragat etse de 'ki kastığı için yavaşmış gibi görünüyor').

sataer

Üye
firefox da eklentiler daha kolay ve işlevsel ama tarayıcı dedin mi chrome derim hiç sıkıntım olmadı.

Matador03

Matador03

Üye
ne yani şimdi kendimiz yapmadığımız hiçbirşeyi konuşmayacak mıyız? Mantık bu mudur? Ben diyorum ki sistem düzgünse neden millet optimize edip performans artışı sağlamaya çalışıyor yaptığın yoruma bak..

Sistem sadece beklenilenin altında ;) Kötü olsa milyonlarca satmaz efenim ;)

sataer

Üye

Sistem sadece beklenilenin altında ;) Kötü olsa milyonlarca satmaz efenim ;)

kötü demedim kod kirliliği dedim efenim yani optimizasyon sorunu var dedim yani sizin beklenenin altında tabirinizle aynı şeyi söyledim.

sataer

Üye
Ayrıca bana göre kötü olabilir tercih zevk ve seçim meselesi yani ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnci sözlugu sevmem. Chrome en kralı ne donması ya senin pc donuyordur :D

Opera donmuyordu :nono: Yalnız çok RAM götürüyor :ehe Firefox ile Opera'da aynı sekmeleri açıyorum Opera 800 MB götürürken Firefox 400-500 civarında :gul:

15097

15097

Üye
konu dağıldı :karisti:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
avcitalip

avcitalip

Üye

Opera'yı kur üstüne bir de turboyu aç ondan sonra bir daha konuşalım :ehe

opera'nın turbosunda sayfalar sıkıştırılarak iner ve bazı sayfalarda sıkıntı çıkarabilir,tamam telefonlarda Android'in kendi tarayıcısı ve Opera'nın üzerine bir tarayıcı olmadığını kabul ediyorum ama bilgisayarda en iyisi chrome'dur bence hem hızlı hemde stabil neyse zaten bu tarayıcı işi zevk meselesi mesela ben mozillanın download managerini sevmiyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
opera'nın turbosunda sayfalar sıkıştırılarak iner ve bazı sayfalarda sıkıntı çıkarabilir,tamam telefonlarda Android'in kendi tarayıcısı ve Opera'nın üzerine bir tarayıcı olmadığını kabul ediyorum ama bilgisayarda en iyisi chrome'dur bence hem hızlı hemde stabil neyse zaten bu tarayıcı işi zevk meselesi mesela ben mozillanın download managerini sevmiyorum

Bu yüzden internet download manager kullanıyorum firefoxta ;)

pRime.

pRime.

Üye

Eskiden XBOX 360 baya üstündü oyunlar XBOX'a yazılıp PS3'e portlanırdı, şuan PS3 oyunları çok daha iyi durumda ama hala XBOX kıl payı önde o yüzden aldım ama bu DVD'nin bu kadar sorun çıkaracağını bilemedim malesef 2-3 CD takıp oyun yüklüyoruz ama XBOX 720'de Blue-Ray koyacaklarmış :alkis Birde Kinect - Move farkı var Kinect çok çok daha başarılı.PS3 alacaksan exclusive oyunları için XBOX alacaksan online ağı için alacaksın arkadaş !

doğru söylemişsin ama ben her zaman ps3 tercih ederim. xbox koluyla futbol oynanmıyor.

- - - Eklendi - - -

Haklısın Opera çok hızlı ve çok özellikli ve bir o kadar da özellikleri yetersiz. Kendim uzun denemelerle Firefox, Chrome ve Opera kullandım. Firefox ve Chrome kasıyor, Opera kasmıyor. Chrome ve Opera çok daha hızlı ama özellikleri yetersiz veya kullanışsız, Firefox çok kullanışlı (hızından feragat etse de 'ki kastığı için yavaşmış gibi görünüyor').

firefox için sağlam bir donanım ve kotasız internet şart. yoksa en iyisi bence firefox

- - - Eklendi - - -

bu arada rockmelt diye bir chrome modu var tavsiye ederim. social reading özelliği çok başarılı.

bir de chrome'da sorun yaşayanlar chromium'u deneyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...