Haber Android’de iOS Uygulamaları Çalıştırmak Mümkün

Sponsorlu Bağlantılar

smartphone007

smartphone007

Üye
    Konu Sahibi
Android’de iOS Uygulamaları Çalıştırmak Mümkün
Hiç Andorid platformunda iOS uygulamalarını çalıştırmayı düşlediniz mi? Bunu düşünen bir grup öğrenci bu hayali başardı.
Kolombiya Üniversitesindeki bir grup öğrenci, Google’ın Nexus 7 tabletini kandırmayı başararak iOS uygulamalarını çalıştırmayı başardı. Tek bir cihaz ile daha geniş uygulama kapasitesine sahip olan bu yeni cihaz herhangi bir emülatör veya sanal işletim sistemi uygulamalarıyla değil, tamamen uygulamaları kandırarak açılıyor. Benchmark uygulamalarını dahi kandırmayı başarabilen bu öğrenciler, Mac’deki iTunes’a da kolayca tablet üzerinden erişebiliyor.
Yelp, iBook, Hesap Makinesi gibi bir çok iOS uygulamasını çalıştırmayı başaran bu gençlerin konu hakkında çektikleri videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

maxirabit

maxirabit

Üye
Yaptik oldu dedikleri bu olsa gerek

fk555897

fk555897

Üye
Yakında çıkar inşallah.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Varsa öyle bişey bende ios daki fightback diye bi oyunu oynamak istiyorum.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Amerikada millet ipad a Windows 7 kurdu hemde normal boot ile

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
çok iyi haber yakında nasıl yaptıklarını paylaşırlarsa iyi olur

PriZm

PriZm

Üye
Kandırma ile falan olmaz bu işler.İmkanı yok.Mutlaka emülatör kullanıyorlardır.

vedat1966

vedat1966

Üye
Performans isteyen oyunların oynanabileceğini sanmıyorum. Ancak uygulama çalıştırmak güzel olur. Örneğin gazete uygulaması vardı (ios) çok beğenmiştim.

yarenefe

Üye
Bence cok yakinda android de calisan ios uygulamalari cikacaktir.. Su an iosta android uygulamalarinin calistigini biliyorum. Yani zor bir sey degil.. Yanliz bu yapimcilar icin kotu haber olur.. İos acik kaynakli sistem degil diger bir sorunda bu olabilir..

furkan4045

Üye
Güzel haber. Şimdi biri çıkıp der Apple bu gidişle batar diye :ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Performans isteyen oyun varsa performans mevcut :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Android'in Gücü Bu Olsa Gerek :)

-Emre

-Emre

Üye
FPS aşırı düşük. Ayrıca günlük kullanıma uygun bile olsa apple'ın böyle bir şeye asla izin veremeyeceğine eminim.

kfahaa

kfahaa

Üye
bende symbian da ios çalıştırıyom :)

0MG90

0MG90

Üye
Sanmam. Emülatör vardır.