Invoke Üye Sciondar' Alıntı: Mozilla Bilmem ama dophin kadar yavaşını görmedim. Bu arada boat chrome kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Dolphin yavaş mı?
Sciondar' Alıntı: Mozilla Bilmem ama dophin kadar yavaşını görmedim. Bu arada boat chrome kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Dolphin yavaş mı?
s.ileli Üye -qarapapaq-' Alıntı: Dolphin yavaş mı? Genişletmek için tıkla ... Maxthon kadar hizli degil
Nextman Emekli Yönetici Chrome ve listede yok ama birde bu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sciondar Üye Multi screende az önce karşılaştırdım boat maxicep i daha önce açtı forumu da eşit süre de açtılar
PriZm Üye Dolphin.Her türlü web kodlamasını eksiksiz desteklediği için.Ayrıca hızıda yeterli seviyede.Kullanılabilirliğide çok iyi.
Dolphin.Her türlü web kodlamasını eksiksiz desteklediği için.Ayrıca hızıda yeterli seviyede.Kullanılabilirliğide çok iyi.
Mad EagLe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Dolphin.Her türlü web kodlamasını eksiksiz desteklediği için.Ayrıca hızıda yeterli seviyede.Kullanılabilirliğide çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Özellikle çizme olayını seviyorum
~N.A.W.Y~' Alıntı: Dolphin.Her türlü web kodlamasını eksiksiz desteklediği için.Ayrıca hızıda yeterli seviyede.Kullanılabilirliğide çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Özellikle çizme olayını seviyorum