Püf Noktası Androidde çift kullanıcı oluşturmak ??

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Değerli insan note 2 KitKat ta varmı yoksa da mod ile mümkün mü .
Cm11 de bir aralar vardı sonra ram kullanımını düşürmek için kaldırdılar.Şu yukarıda verilen xposed tweakı ile bir deneyeyim bakalım olacakmı.

Edit: xposed tweakı ile denedim sonuç başarılı.

Son düzenleme:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Teşekkür bir deneyim ama paket bitiyor yeter inşallah

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Cm11 de bir aralar vardı sonra ram kullanımını düşürmek için kaldırdılar.Şu yukarıda verilen xposed tweakı ile bir deneyeyim bakalım olacakmı.

Edit: xposed tweakı ile denedim sonuç başarılı.
Allah razı olsun değerli insan oldu . Ve gerçekten Windows gibi oldu peki kullanıcıya resim koyma var mı Windows gibi .

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Şimdi bir sorun fark ettim sahip hariç diğer kullanıcıları düzeltme ve silme yok büyük bir eksik

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar malesef stabil verimli değil acayip problem çıkarıyor . Ve diğer kullanıcıları kaldırma düzeltme seçeneği yok . Port eden insan direk port etmiş Bug ve hataları gidermemis .

yakupb03

yakupb03

Üye
Tüm romlara yapılıyor ama farklı bir cwm ile dual cwm mi neydi? Tüm kurulumları yapıyorsun . Hatta 4.4 yüklü sen diğer kurduğun 4.1.2li romu acabiliyorsun tek yapman gereken telefonu yeniden başlatmak. Ama zahmetli bir is kurulum olayı.

PriZm

PriZm

Üye
Dostlar malesef stabil verimli değil acayip problem çıkarıyor . Ve diğer kullanıcıları kaldırma düzeltme seçeneği yok . Port eden insan direk port etmiş Bug ve hataları gidermemis .
Xposed tweakı sadece gizli olan ayarı açıp kapatmana yarıyor port olayı yok.

Cihazın nedir? Ram yetmediğinden stabilite sorunları olmuş olabilir.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Öyle zaten.Direkt aynısı var kilit ekranından kullanıcı değiştirebiliyorsun.

İşin güzel tarafı kullanıcı değiştirdiğinde diğer kullanıcıda arka planda bıraktığın uygulamalar çalışmaya devam ediyor.
Ve bu da cok super ram tuketiyor kapanmiyor öbür kullanıcı da :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tüm romlara yapılıyor ama farklı bir cwm ile dual cwm mi neydi? Tüm kurulumları yapıyorsun . Hatta 4.4 yüklü sen diğer kurduğun 4.1.2li romu acabiliyorsun tek yapman gereken telefonu yeniden başlatmak. Ama zahmetli bir is kurulum olayı.
Ben normal apk kurdum xposed modül olarak seçtim . Ama eksikleri çok belki de recovery ile flash etsek daha sağlam olur . Ama anlamadigim xda da kullanıcı silme gösteriyor ama ben görmedim sadece sahip ana kullanıcı edit seçeneği var
Bendeki rom 4.4.2 stok

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Note2 2 gb yeter wallahi :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
NEXUS

NEXUS

Üye
Bence hiç uğraşmayın gelecekse 5.0 ı bekleyin gelmeyecekse cyanogenmode 12 yi bekleyin çünkü 5.0 da sorunsuz gelecek :)

yakupb03

yakupb03

Üye
Çift kullanıcı olayı bence şu. Yani benim söylemek istediğim ..

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

PriZm

PriZm

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Dualboot Win7 ve Win8 i yanyana kurarak başlangıçta seçmek gibidir.
Multiuser ise Windows'ta kullanıcı değiştirmek gibi

Profiller de Cm10.1 den sonra geldi sanırım. Hangi cihazda kullanmak istediğinizi bilemiyorum ancak kullanıcılar(profiller) özelliğinin düşük ramli ccihazlarda nasıl sorunlu olacağını tahmin edebiliyorum. ~N.A.W.Y~ nin dediği gibi diğer kullanıcıya geçildiğinde asıl kullanıcı da arka planda çalışmaya devam ediyor. S3 bile çift kullanıcı aktif halde kasmalar yaşayacaktır diye tahmin ediyorum.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet sanırım en büyük sorunların sebebi arka planda diğer kullanıcıların açık kalmadı lakin Windows ta bu olay yok.

Luck Star

Luck Star

Üye
lg g2 de kendiliğinden var :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Evet sanırım en büyük sorunların sebebi arka planda diğer kullanıcıların açık kalmadı lakin Windows ta bu olay yok.
Emin olun windowsta da bu durum var. Arkaplandaki kullanıcı her ne kadar minimum donanım kullanıyor olsa da sistemi etkileyecektir. Görev yöneticisini açıp "kullanıcılar" sekmesine bakabilirsiniz.

Morpheuz

Morpheuz

Üye
Bende gm etab 4 tablet var ayarlarda kullanıcı ekle vardı ordan yapıyoduk. Sonra Devlet verdi diye habire oyun yüklüyodum tablet çöktü şimdi hiçbişe yüklenmiyo :D

Üst Alt