Androidde aynı uygulamayı iki defa kurmak farklı hesaplar için (facebook,whatsapp)

Sponsorlu Bağlantılar

ercannuzunn

Üye
    Konu Sahibi
Androidde aynı uygulamayı iki defa kurmak farklı hesaplar için (facebook,whatsapp)
iyi günler maxicep forumcuları benım soyle bır sorunum olucak aynı uygulamadan ıkı farklı bıcımde yuklemek ıstıyorum androıde ıosta bu mevucttu bazı ıfile dosyalarını kullanarak ama andorıdde bu mevcutmu mevcutsa nasıl olacak ben cıft hatlı dıscovery kullanıyorum ve buna ıkı hattım ıcınde ayrı ayrı whatsapp yuklemek ıstıyorum acaba androıdde yapabılımırıyım yardımlarınızı beklıyorum saygılar

AIS

AIS

Üye
İlk yüklü olan uygulamanın ismini değiştirib 2-ci uygulamayı yükle.
Mesela facebooku facebook 2 yap sonra diğer facebooku yükle.
1 ci yüklü uygulama facebook 2 olucak. 2 ci uygulama ise facebook olucak.Uygulama ismi değiştirme

ercannuzunn

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız ıcın cok tesekkurler suan denemekteyım programı ındırıp degıstırıcem umarım bı sorunla karıslasmam tesekkurler@polam234 dedıklerınızı yaptım fakat yuklemeye yapmıyor app name ıle whatsapp22 yaptım cıktım apk dosyasını yenıden kurmaya gırıyorum fakat kabul etmıyor yuklemeyı yardımcı olabılırmısınız acaba

AIS

AIS

Üye
Nasıl bir sorun yazıyor? Yazarmısınız?

Son düzenleme:

ercannuzunn

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp programını kurdum ardından dedıgınız gıbı app name edıtoru ındırdım ve oradan whatsapp ısımını degıstırdım cıktım ama menude felan adı degısmedı programın ardından apk dosyasını bulup actıgımdan yukleme tamamlanmadı dıyıp hata verıyor yanı dosyayı halen goruyor gıbı dusunun yuklu oldugunu var sayıp cozebılırsem cok ıyı olucak cok ıhtıyacım var bu işi oluşturmaya

Emre_o6

Emre_o6

Üye
(varsayımlarla konuşuyorum)
1. Uygulama ID numaraya sahiptir. Bu ID
numaranın değiştirilmesi gerekecek.
Değişmezse üstüne kurulur.
2. Aynı zamanda ana çalıştırma dosyasının adı
değişmeli.
3. Kurulum yolu değişmeli.
4. Sistem adı varsa değişmeli.

(Mantikli geldi alinti yaptim)

AIS

AIS

Üye
Tamam teşekkürler.Ben düzeleyip buraya atarım.

ercannuzunn

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim ilginizden dolayı çok sağolunarkadaşlar ilginiz için çok tesekkur ederım cok ugrastırdım sızlerı fakat palom arkadasın attıgı lınk ıle program sorunsuz kuruluyor fakat uygulama açılır açılmaz uygulama hatası dıyıp kapanıyor gırıs yapamadım herhalde zor bı uyguluma olacak yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederımm

AIS

AIS

Üye
Rica ederim.Ama çalışmadığına üzüldüm.İstersen tel. modelini yaz buraya, belkide düzelte biliriz.

ercannuzunn

Üye
    Konu Sahibi
general mobile discovery kullanıyorum suan stock romundayım yardımlarınız ıcın tesekkur ederım bulabılırsem cok faydalı olucak benım ıcın tesekkur ederım

phora

Üye
Bu konu çözülebildi mi acaba? İki whatsapp'ı aynı anda kullanabilen var mı?

AIS

AIS

Üye
Evet çözüldü.

AIS

AIS

Üye

1)Kendi Kurulu whatsupındaki mesajlari yedekle.
2) uygulama yöneticisinden whatsup verisini sil(ya da programı kaldırıp tekrar kur)
3) /sdcard/WhatsApp klasörünün ismini /sdcard/OGWhatsApp olarak değiştir.
4)kuracağın OG versiyonunda eski numaranı onayla, orjinal versiyonda yeni(ikinci) numaranı gir ve onayla.

Xda forumundan alıntı
Verdiğim sitede "howto" kısmında vidyo/fotoğraf/yazılı anlatım var, simgelere tıklıyorsunuz sadece.

AhmetTekin2405

AhmetTekin2405

Üye
Bide bende clasho of clans ı ayri ayri ayri kurmak istiyorum bu mümkünmdü

bozok_tr

bozok_tr

Üye
Cihazı ROOTLU kullanıcılar için bi yöntem biliyorum fakat her uygulamada olmayabiliyor.

Lucky Patcher uygulamasını kurup açtıktan sonra root yetkisini veriyoruz ve uygulamanın üzerine tıkladıktan sonra seçeneklere giriyoruz

Ardından clone application a tıklıyoruz ve onaylıyoruz bu kadar