AndRoid__İos__Symbian__Linux.....İçeri.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayfun14

tayfun14

Üye
    Konu Sahibi
AndRoid__İos__Symbian__Linux.....İçeri.....
ArkaDaşlar yeni bi telefon almayı düşünüyorum bu konuyu açmamın sebebi kullandığınız telefonu ve + yönlerini yazmanız

hem yeni telefon alacaklar için iyi bi düşünme konusu olur

benim telefonun c7 +sını yazacam ama yinede değiştirecem benim için artısı sisteminin modlanması ve dizaynı

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En İyi Yanı Kamerası Ve Kullandığı Proğramları Kötü Yanı İse Ekran Küçük Ve Hızı (my is C6-01 ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tamamen özgürlük diyorsan Nokia N9 tavsiye ederim. Açık kaynak kodlu , mükemmel bir dokunmatik ekran ve 64 gb gibi bir depolama kapasitesine sahip. Ayrıca boot loader kilidi yok android işletim sistemi de port edilip yüklenebiliyor. Tek sıkıntısı oyun ve uygulama desteği yok. Ama eline aldığın zaman telefon kendisine aşık eder kendisini.

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
701 kullanıyorum genel anlamda iyi bir telefon gps felan süper ama kötü tarafları autofocus olmaması ve symbian olması

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy wonder kullaniyorum.custom rom yuklu telefonum gayet hizli memnunum:)sadece sarj problemi var.o da kullandigim romdan dolayi:zzz:

fk555897

fk555897

Üye
Apple iPhone 4S öneririm. Hem şık hem sağlam hem de hızlı.

lordufuk

lordufuk

Üye
samsung galaxy s3 kullanıyorum her yönüyle ayrıca arkasındada samsung desteği var

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S kullanıyorum android telefonlarda en geliştirilebilen telefon.(Bu başlı başına + :D)

Tek memnun olmadığım tarafı:

Kamerası çok iyi değil.Flash'ı yok.Ama yinede memnunum

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
iPhone düşünüyorsan, telefonun yazılımı ile fazla uğraşmayıp, sadelik, stabilite istiyorsan IOS ,tam tersi düşünüyorsan android derim.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
C5-03 Kullanıyorum hiç memnun değilim tüm Nokialardan uzak dur git bi İphone 3gs - 4- 4s paran varsa 5 al rahatla

phasan

phasan

Üye
İphone 4 al oyun program cok

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Note 2 var bende süper hızlı bi telefon - bulamıyorum :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tolunay378

Üye
Note 2 var bende süper hızlı bi telefon - bulamıyorum :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet süper hızlı :D
Tek eksisi sürekli dalga ve merak konusu
Örnek olarak: arabaya takoz mu aldınız ya da cebe sığıyor mu, tek elle tutabiliyor musun? Vb. :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Geçen gün navigasyonu bi kullanayım dedim ankaradaydım abla beni evime götürdü sağolsun hiç şaşırmadı sırf bunun için telefon alsamda bunu navigasyon olarak kullanmayı düşünüyorum.

hidayet02

hidayet02

Üye
Nokia E-6 Kullanıyorum. Nokia'dan Vazgeçmeyenlerden, Vazgeçmek İstemeyenlerdenim:) Sabit Entegreli Qwerty Klavyeli Telefonları Seviyorum. Nokia E Serisi, Nokia C3 ve Nokia E6:) Şuan Nokia'nın En İyi Sabit Qwerty Klavyeli Telefonu E-6. Şimdilik Telefonumdan Memnunum. Nokia Windows Phone İşletim Sistemli Bir Qwerty Klavyeli Telefon Çıkarana Kadar E-6 İle Yoluma Devam Edeceğim:)

Qwerty Klavyeli Telefonlara Hayransanız Nokia E-6 Tavsiyemdir. Ofis Programları İle Tam Entegreli, Tam Bir İş Adamı Telefonu. 8 Gb Dahili Hafıza ve 32 Gb'a Kadar SD Kart Desteği.

Dezavantajı Ekran Boyutunun Küçük Olması ve 640x480 Çözünürlüklü Başka Symbian^3 Telefon Olmadığından Zaten Az Olan Oyun & Uygulama Eksikliğini Dahada Azaltıyor.

Yinede Kullanıcılarını Pişman Ettirmeyen Nadir Telefonlardandır...

Texedo

Texedo

Üye
C6-01 kullanıyorum pişmanım olmaz olsun böyle bi telefon
Tavsiyem android işlemci al symbiandan kaç
bi kamerası var telefonunu o kadar

MücahitTokgöz

Galaxy S kullaniyorum. + Tarafi NAWY ninde Galaxy S kullanmasi saolsun cok yardimi dokunduda :ehe Saka bi yana Tamamen ozgursun ve sana hersey sunulmus yuklemek sana kalmis oyle bir destek var :) - Yönüde kamerasi iyi olmasada tatmin edici ve keske flash olsaydi ihtiyacim cok oluyordu onun disinda sikinti yok :D

emreilhans

emreilhans

Üye
iphone 4S veya 5 al, guzelce JB yap kurcala kurcalayabildigin kadar, ozellestir tema dene widget ekle herseyi yap ;)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
C6-01 kullanıyorum pişmanım olmaz olsun böyle bi telefon
Tavsiyem android işlemci al symbiandan kaç
bi kamerası var telefonunu o kadar

Android işlemci değil işletim sistemi

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S kullaniyorum. + Tarafi NAWY ninde Galaxy S kullanmasi saolsun cok yardimi dokunduda :ehe Saka bi yana Tamamen ozgursun ve sana hersey sunulmus yuklemek sana kalmis oyle bir destek var :) - Yönüde kamerasi iyi olmasada tatmin edici ve keske flash olsaydi ihtiyacim cok oluyordu onun disinda sikinti yok :D
Oldu o zaman herkes benim kullandığım telefondan alsın :ehe

S4 alacam S4 alın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt