Android3D UI - TSF Shell Pro Launcher - Yok Böyle Bir Launcher...

Sponsorlu Bağlantılar

saylia

Üye
    Konu Sahibi
Android3D UI - TSF Shell Pro Launcher - Yok Böyle Bir Launcher...
konuyu kapatiyorum
ama nasil :)

• Beğen
Tepkiler: serif55, buminkan, corolla_58 ve 1 kişi daha

arda46

arda46

Üye
güzelmiş iyi ram-ine guvenen yuklesin :))

KayraBey

KayraBey

Üye
Öncelikle konu yanlış yerde açılmış.Ayrıca senden önce bu konuyu açan başka bir arkadaş var.

saylia

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle konu yanlış yerde açılmış.Ayrıca senden önce bu konuyu açan başka bir arkadaş var.

cavusunuz go launcher paylasmis, sistemle alakali diye buraya actim, tasimaniz mümkünse hallediverin. 2. olarak da böyle bi konu acan arkadas 2011 in sonlarinda acmis ve sadece bildiri yapmis, bu launcher cikali 1 hafta olmadi. ve ekledim. isinize gelmiyorsa konuyu falan kapatip, tasi taragi da toplariz. hic problem degil, birader.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
aman allahım bu nasıl bir launcher böyle O_o O_o O_o hemen indirip deniyorum..paylaşımın için teşekkürler dostum

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Paket ayrıştırma hatası verdi >_<

saylia

Üye
    Konu Sahibi
.apkdan öncesini kisalt belki ise yarar. ( tsf.apk) gibi

Emirkan S

Emirkan S

Üye
Ben 2 Gün Önce Yüklemistim Çok Güzel Tavsiye Ederim

[h=6][/h]

barisclermont

barisclermont

Üye
güzelmiş iyi ram-ine guvenen yuklesin :))
Katiliyorum. Güzel ama ginger braed'a zaten ram sIkintimiz var. Bunu da yüklersek... Düsünemiyorum bile...
çift çekirdekli, rami 512 nin üzerindeki telefonlara yakisir bence.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
cavusunuz go launcher paylasmis, sistemle alakali diye buraya actim, tasimaniz mümkünse hallediverin. 2. olarak da böyle bi konu acan arkadas 2011 in sonlarinda acmis ve sadece bildiri yapmis, bu launcher cikali 1 hafta olmadi. ve ekledim. isinize gelmiyorsa konuyu falan kapatip, tasi taragi da toplariz. hic problem degil, birader.

GO Launcher'mi indir dene bakalım go launcher olup olmadığını görürsün;

http://www.maxicep.com/android-wallpaper-tema/tsf-shell-pro-sonunda-cikti-610139.html

saylia

Üye
    Konu Sahibi
GO Launcher'mi indir dene bakalım go launcher olup olmadığını görürsün;

http://www.maxicep.com/android-wallpaper-tema/tsf-shell-pro-sonunda-cikti-610139.html

sakin ol sampiyon, ben indirdim demedim gördüm, ve nitekim buda sistemle alakali bisey en nihayetinde. actigin konuyu görmemisim bi tane gördüm onda sadece gelecegini söylemis. ama heyecan yapmaya gerek yok delikanli. pazartesi aksam nasipse silecem. senin actigindan indirsinler, hizmet olsun istedik :aman2:

efsane557

efsane557

Üye
Denedim bekledigim kadar hosuma gitmedi

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşın paylaşım şevkini kırmayalım.Konu açmadan önce çok iyi araştırma yapılması gerekir.son versiyonu için konuyu açtım.Yenisi çıkarsa sende açabilirsin sorun değil.Maksat aynı programı farklı konularda üyelere sunmamak.

kartal555

kartal555

Üye
iyi bayramlar kardeş 2 sorum var yardımcı olur musun

KayraBey

KayraBey

Üye
Uygulama konu sahibi tarafından kaldırıldığı için :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt