Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Android
Arkadaşlar şimdi android telefonlara uygulama .apk atıyorum ama galiba sd gibi bişey daha lazımmış ve boyutu çok büyükmüş bunu bana tam açıklayabilcek varmı?:oke:

----------Eklendi @ 15:33:43 ---------- Yazıldı @ 15:17:28 ----------

Cevap vercek yokmu:megafon:

nonamex

Üye
HD oyunların büyük bir kısmı, kurulduktan sonra dosyalarını internetten indirir.

Apk ve SD dosyasını beraber indirip, APK dosyasını kurup SD dosyasınıda SD karttaki gereken yere kopyalarsanız internetle uğraşmazsınız telefon üzerinden.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Peki markette böle bir sorun yok değilmi direk kurup açıyoruz android market
Bu arada 8gb hafıza kartı ne kadardır arkadaşlar:good:

nonamex

Üye
Peki markette böle bir sorun yok değilmi direk kurup açıyoruz android market
Bu arada 8gb hafıza kartı ne kadardır arkadaşlar:good:

Marketten HD bir oyun satın alıp indirirseniz isteyebilir. (Zaten kendi indiriyor gerek olursa) Şimdiye kadar marketten indirdiğim oyunlarda böyle birşeyle karşılamadım.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Peki bilgisayardan attığımız dosyalarda?
8gb yeterlimidir?:pro:

caglet

caglet

Üye
evet evet 8 g byeter ... tam başa baş gelir.. bana yani 32 gb hafızası var cihazın ama 8 gb sini kullanıyorum.. üstelik 100 den fazla müzik 250 den fazla resim 20 tane kadar oyun 20 tane kadar uygulama var ...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cevabı olan:naughty:

61semih

61semih

Üye
arkadas hakli ben 8gb kullaniyorum yetiyor artiyor bile.ha ben telefona film atarim izlerim diyorsan sen bilirsin tabi

baranselona

baranselona

Üye
hocam PC den girip marketten bi uygulama indirirseniz direk telefonunuza indirmez sadece telefonunuzdan markete girdiğinizde-uygulamalarım bölümünde size hatırlatma gibi bişey yapar siz bilgisayardan şu uygulamayı indirmek istemişsiniz burdan indirebilirsiniz diye ayrı bi yerde tutar sizde wifi ile yada hattınızla(paket vb..) bu uygulamayı telefonunuza indirirsiniz...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar son bir soru 4gb yeterli olurmu ve 8gb kaç paradır turkcell den bu arada kutuda kart yokmu:kotu:Hepsiburada 2 gb veriyor ama(h)Ben netten almıcam mesela fruit slasher ninja vs. kaç mb dir marketten indirirken? Yada raging thunder 2 :oke::bilmm

baranselona

baranselona

Üye
Sağolun arkadaşlar son bir soru 4gb yeterli olurmu ve 8gb kaç paradır turkcell den bu arada kutuda kart yokmu:kotu:Hepsiburada 2 gb veriyor ama(h)Ben netten almıcam mesela fruit slasher ninja vs. kaç mb dir marketten indirirken? Yada raging thunder 2 :oke::bilmm

racing thunder 2 yi markette bulamazsın demosu vardı.. fruit ninjada aynı şekil bunların internetten apk uzantılı dosyalarını bulup indirmelisin.. hem daha hızlı iner hemde hepsi bulamazsanda yardımcı oluruz..

fruit ninja 10 mb bende eğer HD sini bulursan 20-30 mb bulur

racing thunder 20 mb

bu oyunlar ve benzeri oyunlar fazla yer kaplamaz hafıza kartında oynadıkça büyür oyunlar ama asphalt 6 HD (850 mb) vb.. oyunlar hafızada çok yer kaplar..

61semih

61semih

Üye
butun telefonlardan 2gb cıkıyor zaten ama bu yetmez sarkı felan atarsın sonucta 8 en dusuk 4 gb kart al.oyunlarla dolduramazsın hafıza kartını oyunlar ben fazla 1 gb yer kaplar

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 te de oyle degl iste dahasida var bende 4gb var 1gb lik asphalt 6hd. oyununu atacak yer kalmadi ... gioda hd oyunlar olmadigi icin. en fazla 1gb yer kaplar. bide x5 te 3.8 inc 800x480 pixel ekran var e film seyretmeden olmaz. bide ilerde film atacaksiniz... en az 8gb kurtariyor.... ha video cekimide x5 te Hd oldugu icin sadece 3 dk video 134 mb lik yer kapliyor dusun yani hocam....

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
8gb lazımmış o zaman fiyatları hakkında bilgisi olan 1-2.sınıf çok iyi olmayan orta düzeydi micro sd arıyorum
Bu arada raging thunder markette var:hmmmDemo değil galiba bilgisi olan:bilmm
2 gb film tutsa yeter bana hadi bilemedin 3.5 gb en fazla:vur
Bu yüzden 8 gb lazım evet :kotu:Turkcellde ucuzmudur arkadaşlar yada yan sanayi:pro:
Marketteki uygulamaların çoğu tam sürüm değilmi raging thunder 2 angry bırds,asphalt 5 gördüm free demo falan yazmıyodu yorumlardada yoktu:hmmm

baranselona

baranselona

Üye
asphalt 5 in markette sadece apk dosyasini indirirsin ama oyunu acinca. buyuk bi sd card dosyasi indirecek bundan dolayi oyunu internetten indir diyorum yoksa wifi modemin varsa hic problem olmaz... bilgisayarindan hizlidir indirme suresi emin ol... racing thunder in normal versyonu markette var ama 2 yok yani yeni versynunun demosu vardi... sorun olmaz korkma :) bulamazsan bizde yardinci lmaya calisiriz... vede marketteki uygulamalari neredeyse tamami ve ucretsizdir.. uceetller icinde altrnatif market programlari var... 8 gb 30-50 lira arasi degisir...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah arkadaşlar ama raging thunder 2 diyorum demo mu tam mı demo falan yazmıyor markette ve yorumlarda:hmmm
O zaman 8 gb alırım telefonu yanında alırken:naughty:
Wi-fi Modem Yok işte:kotu:Sizce nasıl yükleyebilirim pcden atıp değilmi?
Birde şu soruyu sorayım:Apk ve sd dosyalarını android datanın içine aynı yere atıyoruz değilmi gameloft oyunları haricinde:hmmm

fireman87

fireman87

Üye
Apk manager'da işini görebilir..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
APK Manager evet onu yüklücem onla kurunca sd yine istemesi gerekmezmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt