Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android yüklemek
Sponsorlu Bağlantılar
crazybatu
Üye
Konu Sahibi
Android yüklemek
Arkadaşımın samsung star wifi (s5233w) telefonu var. android 2.1 yükleyebileceğini iddia ediyor. bilgilendirebilirmisiniz?
eko_ekrem
Üye
sanmıyorum . bende 5800 a yuklicem oyle idda ediyolar
crazybatu
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler eko_ekrem , başka bilgisi olan yok mu ?
nexpow
Üye
ceptowndan baktım ne işlemcisi var nede ram nasıl yüklicek
Star wifi de olmaz ama samsung jetde yapıyolar.Jetdroid die ararsanız ulaşabilirsiniz.
maxitv
Üye
valla beyler amcamın oglunda samsung star wifi s5233w var iddiasina girdik telefoncuya goturduk adam yarım saatte belese attı aklım gotume girdi yaaasimdi catır catır android kullanıyo haataa youtube da videosu var
PriZm
Üye
İmkanı yok.Not possible
TaZZzZ
Üye
yükleyebilrsin belki.. ama içine 10 kişi girmiş yokuş yukarı çıkan bi torostan farkı olmaz..
eses2658
Üye
Atari'ye Windows 7 yüklemek gibi bir şey
61semih
Üye
yemez o ama ıstısnalar yok değil.htc hd2 ye htc desire nın rom u uydu mesela htc hd2 orjınalında wm6.5 wp7, ama desire nın romunu entegre ettıler hatta ıkı sıstemıde kullanabılıyorlar.ama başka model bıldıgım kadarıyla yok tek ornegı dıye bılıyorum.
Peocawe
Üye
Monteye çıktı diye biliyorum sadece. Star da imkansız.
Mert045
Üye
n900 e yükleniyor diye biliyorum sadece. O stara hayatta olmaz imkansız.Seni kandırmışlar stara göre android görselli fw ler var telefoncu onu yüklemiştir.
n900 e yükleniyor diye biliyorum sadece. O stara hayatta olmaz imkansız.Seni kandırmışlar stara göre android görselli fw ler var telefoncu onu yüklemiştir.
Teknik olarak ornek vererek aciklamak gerekirse bende androidliTablet war 800mhz islemcisi 256mb rami var ve soylenene gore starda 300mhz islemci ve 64 mb ram var benim tablet neredeyse hicbir oyunu kaldirmiyorki starin hali ne olurdu acaba sonuc olarak droid yuklense dahi hicbir uygulama yuklenmez ve uygulamasiz android hicbiseye benzemez