Android yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

crazybatu

crazybatu

Üye
    Konu Sahibi
Android yüklemek
Arkadaşımın samsung star wifi (s5233w) telefonu var. android 2.1 yükleyebileceğini iddia ediyor. bilgilendirebilirmisiniz?

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
sanmıyorum . bende 5800 a yuklicem oyle idda ediyolar :D:ehe

crazybatu

crazybatu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler eko_ekrem , başka bilgisi olan yok mu ?

nexpow

nexpow

Üye
ceptowndan baktım ne işlemcisi var nede ram nasıl yüklicek

crazybatu

crazybatu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim iddiayı kazandım :)

AYNA

AYNA

Üye
yavaş yüklesin:ehe:ehe
yapamaz öyle birşey..

crazybatu

crazybatu

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun :))

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
.. yükler :D

----------Eklendi @ 11:49:46 ---------- Yazıldı @ 11:49:24 ----------

yükleyemez yani :D

belalım66

Üye
öle bişey balıklar kavağa çıkarsa ancak olr :oke:

technoblue

technoblue

Üye
işlemcisi uymaz yani yükleyemez.

MBrkA

MBrkA

Üye
Star wifi de olmaz ama samsung jetde yapıyolar.Jetdroid die ararsanız ulaşabilirsiniz.

maxitv

maxitv

Üye
valla beyler amcamın oglunda samsung star wifi s5233w var iddiasina girdik telefoncuya goturduk adam yarım saatte belese attı aklım gotume girdi yaaa:isliksimdi catır catır android kullanıyo haataa youtube da videosu var

PriZm

PriZm

Üye
İmkanı yok.Not possible :D

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
yükleyebilrsin belki.. ama içine 10 kişi girmiş yokuş yukarı çıkan bi torostan farkı olmaz..:D

eses2658

eses2658

Üye
Atari'ye Windows 7 yüklemek gibi bir şey :)

61semih

61semih

Üye
yemez o ama ıstısnalar yok değil.htc hd2 ye htc desire nın rom u uydu mesela htc hd2 orjınalında wm6.5 wp7, ama desire nın romunu entegre ettıler hatta ıkı sıstemıde kullanabılıyorlar.ama başka model bıldıgım kadarıyla yok tek ornegı dıye bılıyorum.

Peocawe

Peocawe

Üye
Monteye çıktı diye biliyorum sadece. Star da imkansız.

Mert045

Mert045

Üye
n900 e yükleniyor diye biliyorum sadece. O stara hayatta olmaz imkansız.Seni kandırmışlar stara göre android görselli fw ler var telefoncu onu yüklemiştir.

Peocawe

Peocawe

Üye
n900 e yükleniyor diye biliyorum sadece. O stara hayatta olmaz imkansız.Seni kandırmışlar stara göre android görselli fw ler var telefoncu onu yüklemiştir.

fw konusunda katılıyorum. :)

navti

navti

Üye
Teknik olarak ornek vererek aciklamak gerekirse bende androidliTablet war 800mhz islemcisi 256mb rami var ve soylenene gore starda 300mhz islemci ve 64 mb ram var benim tablet neredeyse hicbir oyunu kaldirmiyorki starin hali ne olurdu acaba sonuc olarak droid yuklense dahi hicbir uygulama yuklenmez ve uygulamasiz android hicbiseye benzemez

Takipçi Satın Al

Üst Alt