Reexecution
Üye
-
Konu Sahibi
-
İllegal,ve kurmak şimdilik imkansız zaten.
Bootloader şimdilik hiçbir androidli telde tamamen açık değildir.hmm.. bootloader kiliti kaldırıldığında farklı işletim sistemleri kurulabiliyor sanmıştım. illegal ise bootloader'ı kırmaya bile gerek yok yani.
Bootloader şimdilik hiçbir androidli telde tamamen açık değildir.
anlamanıza kolaylık sağlamak için
Androdin çekirdeğinin sadece kabuk kısmı kırılabiliyor şuan.
kabuk kısmının kırılmasıyla,
Geliştirici yazılımları
Geliştirici kernelleri
root
O.C
yapılabilir
aynen öyleanladım .yani android telefona ios yada windows phone 'nin os ' kurulamaz .kısaca böylemi yani?
Belli olmazEger cekirdek tam kirilsa ilk ben yuklerim
Baştan OS yazabilmek yılları alırpeki cevaplar için teşekkürler
linux kerneli üzerine os yazılsa bu os da başka bir os'u yükleyebilise kırılmış gibi olurbu aynı nokianın s60v5 teki yaptığına benziyor.
evet.doğru
Baştan OS yazabilmek yılları alır
burasıda önemli bir kısım .bunun dışında açık kaynak android maemo ubuntu mobile vs var.ama hepsi linux tabanlı.kaynak kodu verilmeyen yazılımlar için illegal ama açık kaynak kodlu yazılımlar için legaldir. Sanırım şu anda da kaynak kodu açık bi android var
Kurulamaz diye bir olay yok Bootlader tamemen acik cihazlar var o konuda arkadas hatali bilgi vermis.
ios yada win 8 tarzi arm bazli islemciler drivers yazilmasi gerekiyor bunlarin kaynak kodlari kapali zaten yasal sekilde yapan dagitamaz oda ayri sorun ama her cihaz icin her seyin yazilimi ve buglarin giderilmesi vs vs imkansiz gibi bir olay
Androidde bootloader'ı tamamen açık 1 cihaz söyle bana.
Send With My Legend Galaxy S
Galaxy s3 developers edition
neden android kullanmayacaksan androidli tel alıyorsun hadi aldın neden degistirme derdi illa çılgınlık yada kendi egonu tatmin edip biseyler mi başarmak istiyosun? Ayrıca o baslık illegal degil legal mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?