Uygulama Android Yeni Sürüme Geciriliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Android Yeni Sürüme Geciriliyor
Arkadaslar bu titanium backup ile lucky patcher i kurdugumdan beri telefon acilirken android yeni surume geciriliyor diyor bu normalmidir?

-Emre

-Emre

Üye
Telefonun deodex mi? Öyle ise root Explorer ile, system/app ve data/app klasörünü kontrol et. Odex dosya bulunabilir. (.odex uzantili dosya) deodexed ise bu dosyalar bulunmaz.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun deodex mi? Öyle ise root Explorer ile, system/app ve data/app klasörünü kontrol et. Odex dosya bulunabilir. (.odex uzantili dosya) deodexed ise bu dosyalar bulunmaz.

Hayir telefonun uzerinde orjinal rom var android 4.0.4 Avea inTouch 2 telefonum yeni sifir aldim ve rom falan atmadim root attim sadece. Bu titanium ile lucky i yukledikten sonra bir uygulamayi yuklemek isterken yeterli hafiza yok uyariai almistim. Ve bende lucky ile dalvik cache yi temizle demistim ondan sonra bu uyariyi almaya basladim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

Bilader baktimda system/app de her uygulamanin .odex uzantili dosyasi var ne olacak bunlar ?

Üst Alt