android yardım lütfen!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
android yardım lütfen!!
arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum galaxy y s5360.bütçeme en uygun bu sanırsam.ama bu telefonun çözünürlüğü düşük 240*320. daha önce hiç android işletim sistemi kullanmadığım için bilemiyorum acaba bu düşük çözünürlük kullanabiliceğim uygulama ve oyunları kısıtlar mı ? ya da kısıtlarsa ne kadar etkiler,çok etkiler mi ? yardımcı olursanız sevinirim.Telefon hakkındaki görüş ve önerilerinizi de beklerim.

forza5454

forza5454

Üye
JProgramlarda degilde oyunlarda baya kisitlar. Tabi islemci gpu gibi daha onemli etmenlerde var. Telefon tavsiyesini forumdaki arkadaslara danisin diyorum. Forumda Galaxy Y kullanicilari telefonlarina oyun bulamadiklarini soyluyorlar. Yakin fiyatlardaki Huawei ideos x5 tavsiyemdir

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
JProgramlarda degilde oyunlarda baya kisitlar. Tabi islemci gpu gibi daha onemli etmenlerde var. Telefon tavsiyesini forumdaki arkadaslara danisin diyorum. Forumda Galaxy Y kullanicilari telefonlarina oyun bulamadiklarini soyluyorlar. Yakin fiyatlardaki Huawei ideos x5 tavsiyemdir
hmm uygulama var ama oyun pek yok anladım dostum saol.

alonsof1

alonsof1

Üye
Forza5454 kardeş, ideos x5 güzel ancak piyasada bulmak zor, huawei honor modelini 700-800tl civarından piyasaya verecek. Şuan için 500-600 arası ideoslar ancak piyasada zor bulunuyor.alpharry önerdiğin telefon 830mhz armv6 işlemci içeriyor.iyi sayılabilir ancak ram düşük, bu yüzden oyunlarda sıkıntı yaşarsın.uygulamalarda sıkıntı çıkarmaz ki android gingerbread 2.3.5 sistem şuan stabildir.o fiyat aralığında yüksek çözünürlüklü oyun telefonu biraz zor.kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt