Neden biz hizmet etmeyelim? Her şeyi firmalardan mı bekliyorsunuz siz? Cihazı rootlayıp daha güzel hale getireceksem veya kendime göre daha iyi hale getireceksem neden almayayım o cihazı ben. O zaman XDA'da binlerce geliştirici Android kullanıcıları için boşuna uğraşıyor.
Eline telefon alıp alo diyen sosyal medya ve internet kullanan insanlar var. Adama rom root diyorum o ne diyor! Bu adam telefona neden hizmet etsin •!!!
İleri düzeyde bilgi sahibi olmayan kullanıcıları göz önüne alarak benim yorumuma hadi haksızsın de.
Xda dediğiniz oluşumdaki kullanıcılar sizden benden çok daha ötedeler. Adamlar keyif için bile kendilerine rom yaparlar. ( Kernele kadar inip kod derleyen geliştiricileri apayrı tutmak istiyorum).
Google Microsoft ile birleşmemesi daha iyi yıllarca kapalı sisteme tiktilar insanları özgürlük ve gelişim android ile başladı ve devam etmesini dilerim.
Sizi N9 ve Meego ile tanıştıralım mı? Eğer android Linux (yarı Linux aslında) ise Meego tam Linux'tur. Programcı iseniz kernele kadar müdahale edip yazılımı kişiselleştirebilirdiniz. Asıl özgürlük Meego idi ama Nokia'nın saçma sapan politikaları sonucu yok edildi.
sizce android li bir telefon mu almalıyım yoksa windows lu mu ?
Kullanım amacınızı yazabilirseniz size daha çok yardımcı olabiliriz.
Bu şekilde bir öneri yapmak tamamen saçmalık olur.