wpfurkan
Üye
Adminlere güvenimiz vardır sorun yok ama yani bu konuya benzer çoğu konunun sonu karmaşa ve karşılıklı atışmalarla son buldu. İlk önce sorunsuz başlar sonra biri gelir vay sen fanboy'sun vay sizin sistem beş para etmez vesaire vesaire. Sonra konunun dışına çıkılır ve adminler iş başı yapar ve konu yavaş yavaş kapanma noktasında gelir.Ben burdayım sorun yok hakaret olmasın yeter herkes sisteminden memnunsa sorun yok
Fan savaşı yok ortada. Karşılıklı cevap ve eleştiriler var. Fan savaşı olsa konu direkt kilitlenir. Verilen cevaplar seviyeliBuyuk bir fan savasi olmus..
Symbian Candir Gerisi Patlican
Kahve molası
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Havalar düzelsin bir buluşma noktası ayarlarım ozaman borcum olsunFan savaşı yok ortada. Karşılıklı cevap ve eleştiriler var. Fan savaşı olsa konu direkt kilitlenir. Verilen cevaplar seviyeli
Oooo kahve molası. Bir fincan alabilirim
Cevapları şu olacak..Kasmıyor ki kim uyduruyor?Kasmıyor senin telefonda bir sorun var...Rom yüklesin vb...hadi o zaman size bir soru soracağım şimdi samsungun amiral gemisi olan galaxy s5 ve üst seviye işlemcilerinden olan 801'li galaxy s5 amiral gemi olmasına rağmen neden kasma sorunları yapıyor hadi bunu açıklayın sevgili androide gönül vermiş olan arkadaşlarım başka cihazlar niye kasmıyor o zaman sony htc kasmıyorda üst seviye cihazları bu niye kasıyor demekki yapamıyorlar
Tamamen samsung'un beceriksizliği. Ben S5 kullanmadığım için bu tarz sorulara net cevap veremem fakat elimdeki Note 3 cihazında kasma yaşamadım. Demek ki Note 3'e adam akıllı bir sürüm yapabilmişler.Note 4'te aynı şekilde. Android'e gönül vermiş biri değilim!hadi o zaman size bir soru soracağım şimdi samsungun amiral gemisi olan galaxy s5 ve üst seviye işlemcilerinden olan 801'li galaxy s5 amiral gemi olmasına rağmen neden kasma sorunları yapıyor hadi bunu açıklayın sevgili androide gönül vermiş olan arkadaşlarım başka cihazlar niye kasmıyor o zaman sony htc kasmıyorda üst seviye cihazları bu niye kasıyor demekki yapamıyorlar
Cevapları şu olacak..Kasmıyor ki kim uyduruyor?Kasmıyor senin telefonda bir sorun var...Rom yüklesin vb...
Markette ihtiyacımı görenler var..Kutusu çok güzel..Windows 10 ile çok şey değişti..Marketi iyi olsa android'i geçer...Cevapları şu olacak..Kasmıyor ki kim uyduruyor?Kasmıyor senin telefonda bir sorun var...Rom yüklesin vb...
Afedersiniz ama 1500 ve üzeri paralar bayıldığımız cihazlara room root ileri ile ben hizmet edeceksem o cihazın ne anlamı kalıyor ki?
Telefon dediğin ihtiyaçları basit şekilde karşılamalı. Donma kasma yapıyorsa sistemin halt etmesidir.
hadi o zaman size bir soru soracağım şimdi samsungun amiral gemisi olan galaxy s5 ve üst seviye işlemcilerinden olan 801'li galaxy s5 amiral gemi olmasına rağmen neden kasma sorunları yapıyor hadi bunu açıklayın sevgili androide gönül vermiş olan arkadaşlarım başka cihazlar niye kasmıyor o zaman sony htc kasmıyorda üst seviye cihazları bu niye kasıyor demekki yapamıyorlar
Saçmalamayın lütfen. Yıl olmuş 2015 hala şu kasıyor bu kasıyor. Fanboyluk yapmayın. Bilmiyorsanız da konuşmayın. Benim cihazım smt230 1.5 gb ram ve 1.2 ghz quad core işlemciye sahip (cortex a7). Aynı arayüzde bu cihaz gayet Stabil ve hızlı çalışıyorsa s5 gibi bi cihazın yavaş çalıştığından söz edilemez.
Sınıfımda s5 aldığı için pişman olan 2 kişi var bunun nesi fanboyluk ? 1500 küsur lira verdiğin telefonun yazılımıyla oynamakmı gerekiyor stabilize için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?