Mia Alfanso
Üye
Bana göre bu zevkli birşey , android de de tabletime rom portlamıştım.şu ana kadar Windows un gelişeceğini umuyordum,ama bunlar sadece deney hamleleri ,Microsoft bizi denek olarak kullanıyor asıl sisteme en az 2 3 yıl var.koskoca guncellemede helen tek özellik arkaplan bunu bile oven insan var,bence bu fanboyluk ,maalesef ki acılar gerçektir kabullenmek lazımBende 5230 cfw lerinde uğraşmıştım neyin ne olduğunu biliyorum
Güzelfanboylar toplanmış şimdi ; @Onur Yurdakul 512 mb ramli galaxy w (kendi telefonum kendi romumla) o hıza ulaşabilirim. Biri de demiş günlük kullanıcılar için iyi. EE tamam iyi ben günlük kullanıcıdan bahsetmiyorum ki. 1 kişi bile adam gibi karşılık çıkamaz açıklamama.
Bana göre bu zevkli birşey , android de de tabletime rom portlamıştım.şu ana kadar Windows un gelişeceğini umuyordum,ama bunlar sadece deney hamleleri ,Microsoft bizi denek olarak kullanıyor asıl sisteme en az 2 3 yıl var.koskoca guncellemede helen tek özellik arkaplan bunu bile oven insan var,bence bu fanboyluk ,maalesef ki acılar gerçektir kabullenmek lazım
Guncellemenin kaçta kaçı gosterildiği bilinmeden bu yorum tam cuk oturdu. Katılıyorum sana.
2010'dan 2015e kadar sürekli android kullandım. Androidde en az 20 cihaz değiştirdim, bilen bilir. Android 1.6 dan 5.0 a kadar da hepsini tecrübe edindim. Bu 5 yıl içinde iOS ve kısa süreli WP de kullandım. Bi yerde haklısın fakat herşey kişiselleştirilebilirlikle olmuyor. Android denilen sisteme istediğin romu kur, 1 ay sonra şişer ve format ister. Her romun ayrı ayrı bir sorunu var. 5 yıl içinde tamamen stabil ve smooth bir rom ile karşılaşmadım. Windows'a tekrar geçtikten sonra neden 5 yıldır kendi kendimi kastığımı anlayamadım. Windows kullanan biri keyfi ve çok istisna durumlar dışında cihazı sıfırlamak zorunda kalmaz. 1-2 yıl kullansa dahi şişme yapmayan bir sistem kullanıyoruz çünkü. 2gb ram ve bilmem kaç ghz 8 çekirdek koyup 512mb ram ile 1ghz çift çekirdekli lumiaların seriliğine yetişemeyen android cihazlar var. Windows yeni yeni gelişiyor iken Android yaklaşık 5-6 yıl arasında geldi bu noktaya. İstediğin kadar ram koy en dandik uygulama bile 40-50mb ram yiyor. Virüsler, yazılım hataları, bilmem ne durduruldu hataları vs. Herkes bunlarla başa çıkacak kadar tecrübeli değil.
Ne diyorlar ona ? Züğürt tesellisi? Cuk oturdu.
İos cihazlar (5-6) 1600-3600 aralığında. 600-1000 tlye İphone 5 - 6 verdiler de biz mi almadık!!!Madem windows phone alacaksın madem özgürlüğünü kısıtlayacaksın paran varsa git iOS al aldığına değsin.
"Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok."
Var bakın
Yok kardeşim göndermeyi anlamadın sen. Neyse @Peocawe trimm diye bir şey duymadınız sanırım. Daha sistem barı bile yeni gelmiş bir sistemi android anca 5-6 yılda gelişti diye savunmanız saçma. Ayrıca windowsun kötü olduğunu söylemiyoruz ki burada neden gocunuyorsunuz? Bir özlü söz geldi dememe gerek yok sanırım. @blackss yaşım 18. Ayrıca google play bu tür illegal uygulamalardan temizleniyor. Ki bu demek değil ki android media açısından hala önde değil. Bir de konu neden hıza kaydı? WP gerçekten stabil yalan değil. Ama android yavaş bir sistem değil. Burda anlayamadığınız durum işte.
Ben burdayım sorun yok hakaret olmasın yeter herkes sisteminden memnunsa sorun yokBu konuda kan akar demedi demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?