saynesim
Üye
Yaş kaç kardeşlik 15 mi ?Güzelfanboylar toplanmış şimdi ; @Onur Yurdakul 512 mb ramli galaxy w (kendi telefonum kendi romumla) o hıza ulaşabilirim. Biri de demiş günlük kullanıcılar için iyi. EE tamam iyi ben günlük kullanıcıdan bahsetmiyorum ki. 1 kişi bile adam gibi karşılık çıkamaz açıklamama.
O gönderme yaptığınız mesajı bir inceleyiniz istersenizClash of clans androidte yok mu(?) :P
"Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok."O gönderme yaptığınız mesajı bir inceleyiniz isterseniz
Ya kardeş adam demiş ki sanaClash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok. Müzik video açısından hangi uygulama kapandı ? en azından bi dentex bile yeter normal kullanıcıya. Ki ben adm kullanıyorum her işimi görüyor. Android medya açısından en iyi işletim sistemidir. Bir kere media diyen adam mx player, poweramp gibi uygulamalardan vazgeçemez. lossless müziği bilmeyen adam zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin. ayrıca bahsettiğiniz cihazların ikisi de markanın arayüzünü kullanıyor ve saf android değil. Bir aosp rom kurmadan android cihazın gerçek performansından söz edilemez. Tasarımsal arayüz değişikliğine gelince. Adamlar sistemi tamamen değiştirdi ve material design denilen tasarımı getirdi. Bu tasarım zaten hiç bir sistemde yokken tasarımın sadece kutulardan ibaret olduğu bi sistemi övmeniz pek de mantıklı değil. Ayrıca media açısından iostan bile kısıtlı olan bir sistem windows. Düzgün bilgileri edinmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz duymadın mı sen hiç ?zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin.
Galaxy Pocket kullanıp iPhone ile göndermenizde android'in kasıyor demek kadar enteresan.Sırf şu clash of clans tan dolayı wp alamıyorum, supercell kurtarın beni şu kasan androidden
Pocketimi yazın denize düşürdüm telefonum yok tabletten giriyorumGalaxy Pocket kullanıp iPhone ile göndermenizde android'in kasıyor demek kadar enteresan.
Güzelfanboylar toplanmış şimdi ; @Onur Yurdakul 512 mb ramli galaxy w (kendi telefonum kendi romumla) o hıza ulaşabilirim. Biri de demiş günlük kullanıcılar için iyi. EE tamam iyi ben günlük kullanıcıdan bahsetmiyorum ki. 1 kişi bile adam gibi karşılık çıkamaz açıklamama.
Onu ne zaman yazdığımı hatırlamıyorum :/ ama dursun, iPhone um var sansınlarYazının altında yazıyor.
"Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok."
Var bakın
O iphone yazısı user agent ten dolayı oluyor. Maxicep mobil olarak ios için en iyi optimize edilmiş durumda. İ.e deki user agent bizim cihazları iphone olarak gösteriyor. Şahsen ben de bu duruma itiraz ediyorum.Galaxy Pocket kullanıp iPhone ile göndermenizde android'in kasıyor demek kadar enteresan.
Güzelfanboylar toplanmış şimdi ; @Onur Yurdakul 512 mb ramli galaxy w (kendi telefonum kendi romumla) o hıza ulaşabilirim. Biri de demiş günlük kullanıcılar için iyi. EE tamam iyi ben günlük kullanıcıdan bahsetmiyorum ki. 1 kişi bile adam gibi karşılık çıkamaz açıklamama.
Zaten sorunda o sizin günlük kullanım bide saçma sapan işsizlikler sonucu çıkan romlarınız var. Bizde ha günlük kullanım ha şuydu buydu oydu fark etmiyor. Android kullananların kaçta kaçı rom kullanıyor kaçta kaçı rom olayını biliyor ? Kimisi androidin ne olduğunu bile bilmiyor
Rom zevktir yapmak da kullanmak da bilmeden konuşma
Bu benim hayatımda en zevk aldığım işim mesela , yaparken uğraşmıştım,ama telefonun ilk haline göre baya aşama katedmiştim(5250 diye arat ilk haline bide buna bak)
NOKIA 5250 RM-684 ByHeRo Belle V1.2 Mükemmel HIZ.. - MaxiCep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?