Karşılaştırma Android/Windows

saynesim

Üye
Dün kafam bozuldu gittim ipone 5s aldım neden diyeceksin Windows Phone var android var bide ios ipone olsun dedim ama inanınki Windows Phone nin verdiği tadı hiç birşey vermiyor
Dün kafam bozuldu gittim ipone 5s aldım neden diyeceksin Windows Phone var android var bide ios ipone olsun dedim ama inanınki Windows Phone nin verdiği tadı hiç birşey vermiyor yazın her halde Windows 10 lu amiral telefon çıkacakmış o zamanda alırız

Tepkiler: Esendağlı

-Emre

Üye
Güzel fanboylar toplanmış şimdi ; @Onur Yurdakul 512 mb ramli galaxy w (kendi telefonum kendi romumla) o hıza ulaşabilirim. Biri de demiş günlük kullanıcılar için iyi. EE tamam iyi ben günlük kullanıcıdan bahsetmiyorum ki. 1 kişi bile adam gibi karşılık çıkamaz açıklamama.

blackss

Üye
    Konu Sahibi
Yaş kaç kardeşlik 15 mi ?

Tepkiler: Rainesto, sfgnrl, pirenuri ve 2 diğerleri
Clash of clans androidte yok mu(?) :P

Tepkiler: oktaygezgin
Ya kardeş adam demiş ki sana

Androidden haz alamıyorum,Windows Phone da ki heyecan yok demiş, Android 5.0 Lolipop u beğenmedin demiş;
Sen çıkmışsın yazılanları abartmışsın adam sana medya için android bitti demiş mi dememiş sen ;
zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin.
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz duymadın mı sen hiç ?

Tepkiler: dücane ve blackss
Sırf şu clash of clans tan dolayı wp alamıyorum, supercell kurtarın beni şu kasan androidden

Peocawe

Üye

2010'dan 2015e kadar sürekli android kullandım. Androidde en az 20 cihaz değiştirdim, bilen bilir. Android 1.6 dan 5.0 a kadar da hepsini tecrübe edindim. Bu 5 yıl içinde iOS ve kısa süreli WP de kullandım. Bi yerde haklısın fakat herşey kişiselleştirilebilirlikle olmuyor. Android denilen sisteme istediğin romu kur, 1 ay sonra şişer ve format ister. Her romun ayrı ayrı bir sorunu var. 5 yıl içinde tamamen stabil ve smooth bir rom ile karşılaşmadım. Windows'a tekrar geçtikten sonra neden 5 yıldır kendi kendimi kastığımı anlayamadım. Windows kullanan biri keyfi ve çok istisna durumlar dışında cihazı sıfırlamak zorunda kalmaz. 1-2 yıl kullansa dahi şişme yapmayan bir sistem kullanıyoruz çünkü. 2gb ram ve bilmem kaç ghz 8 çekirdek koyup 512mb ram ile 1ghz çift çekirdekli lumiaların seriliğine yetişemeyen android cihazlar var. Windows yeni yeni gelişiyor iken Android yaklaşık 5-6 yıl arasında geldi bu noktaya. İstediğin kadar ram koy en dandik uygulama bile 40-50mb ram yiyor. Virüsler, yazılım hataları, bilmem ne durduruldu hataları vs. Herkes bunlarla başa çıkacak kadar tecrübeli değil.

Sırf clash of clans için zenfone alıcam,sadece o sorun olsa neyse , android ios uygulamaları alıyor popülerlik gittimi windowsa anca .Zaten benim gibi telefon rom işleriyle uğraşan biri için 2 yıl windowsa dayanmak fazla bile

Tepkiler: B.A.R.O.N
"Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok."

Var bakın

O mesajı yazan kişi de androidci Neden incele dediğimi anladınız sanırım
Galaxy Pocket kullanıp iPhone ile göndermenizde android'in kasıyor demek kadar enteresan.
O iphone yazısı user agent ten dolayı oluyor. Maxicep mobil olarak ios için en iyi optimize edilmiş durumda. İ.e deki user agent bizim cihazları iphone olarak gösteriyor. Şahsen ben de bu duruma itiraz ediyorum.

ogzhnoTr

Üye

Zaten sorunda o sizin günlük kullanım bide saçma sapan işsizlikler sonucu çıkan romlarınız var. Bizde ha günlük kullanım ha şuydu buydu oydu fark etmiyor. Android kullananların kaçta kaçı rom kullanıyor kaçta kaçı rom olayını biliyor ? Kimisi androidin ne olduğunu bile bilmiyor

Rom zevktir yapmak da kullanmak da bilmeden konuşma

Tepkiler: B.A.R.O.N

ogzhnoTr

Üye
Rom zevktir yapmak da kullanmak da bilmeden konuşma

Romun ne olduğunu biliyorum zamanında bende kullandımda bir yerden sonra o zevk kayıyor. Bilip bilmeden rom a dair yorum yapmam senin için rahat olsun kardeşim sana göre nasıl zevkse bana gorede işsizlik.