blackss
Üye
-
Konu Sahibi
-
Elindeki 1520 ye çök benceAlışan insanlar için zor tabi bu durumu anlayabilmeniz için aslında @papakudioflu ortağımla yanyana bizi görünonda WP bende Android yanlız adaletsiz bir durum var bende WP yok onda iki sistem de var
2-5 Mart 2015Kongrenin tarihi belli mi
2-5 Mart 2015
Merhaba arkadaşlar en son hTc M8 5.0 lolipop kullanıp lumia 830 a geçtim ondan öncesinde yine android 5.0 surumunde olan Samsung s5 kullanıyordum. Bunları neden yazıyorum burada androide geçmek isteyen arkadaşlara nacizane yaşadığım tecrubelerimi sunup bununla ilgili fikir edinebilmelerini sağlamaktır her iki telefonda üst düzey android telefonlar, memnundum telefonlardan şikayetim yoktu lakin artık android windows işletim sisteminin verdiği hazzı veremiyor! Şimdi 5.0 dan beklentilerim çok fazlaydı gerek performans gerek batarya ömrünün uzun olması ve tasarımsal ara yüz değişikleri, maalesef bunların hiç birini her iki telefonda da göremedim. Belki yeni çıkan 64 bit işlemcili telefonlarda bu saydıklarım (ara yüz hariç) olabilir ama yine de pek umudum kalmadı. Ben çok sık müzik video dinlerim, izlerim ve indiririm android de bunları indirebileceğim uygulama kalmadı hepsi tek tek kapandı. Htc M8 kullanmama rağmen geçenlerde tanıtılan Windows 10 lansmanını sizin gibi bende heyecanlanarak izledim ve o gün anladım ki android bana artık bu heyecanı ve hazzı vermeyecek son olarak da android de olupta Windows ta olmayan eksikliğini hissedebileceğim tek uygulama clash of clasho da inanıyorum ki en kısa zamanda gelecektir..
İşte farkta tamda şu androidte rom ile uğraşmak var.Bizde hiç birşey yok Al telefonu 2-3 yıl sonra bile en geç saniyelik kasma olurClash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok. Müzik video açısından hangi uygulama kapandı ? en azından bi dentex bile yeter normal kullanıcıya. Ki ben adm kullanıyorum her işimi görüyor. Android medya açısından en iyi işletim sistemidir. Bir kere media diyen adam mx player, poweramp gibi uygulamalardan vazgeçemez. lossless müziği bilmeyen adam zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin. ayrıca bahsettiğiniz cihazların ikisi de markanın arayüzünü kullanıyor ve saf android değil. Bir aosp rom kurmadan android cihazın gerçek performansından söz edilemez. Tasarımsal arayüz değişikliğine gelince. Adamlar sistemi tamamen değiştirdi ve material design denilen tasarımı getirdi. Bu tasarım zaten hiç bir sistemde yokken tasarımın sadece kutulardan ibaret olduğu bi sistemi övmeniz pek de mantıklı değil. Ayrıca media açısından iostan bile kısıtlı olan bir sistem windows. Düzgün bilgileri edinmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.
Kardeş hiç wp kullanmamış gibi konuşuyorsun. Ben android kullandım glaxy trend,not 3, nexus 4, discovery bu saydığım telefonları en az 1 hafta kullandım. Bir telefonu ne kadar hızlı kullandığımı keşke video çekebilsemde atabilsem. Android cihazların hiç birisi benim hızıma yetişemedi (not 3 hariç). Bu android cihazların yapamadıklarını lumia 625 yapabiliyorsa donmadan hızıma yetişebiliyorsa oturup alkışlaman gerek 512 mb ram ile hızdan bash ediyorsam 1-2 gb olduğunda sen duşun. Android kaç yıllık sistem bir de şöyle duşun uygulama açısından eşit olsalar ve yarışsalar android guguma kuşu gibi bakar. O kutulardan ibaret dediğin sistem 512 mb ram ile sıkıntısız çalışabiliyor. 512 mb ram ile wpnin hızına yetişen bir cihaz soyle ?Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok. Müzik video açısından hangi uygulama kapandı ? en azından bi dentex bile yeter normal kullanıcıya. Ki ben adm kullanıyorum her işimi görüyor. Android medya açısından en iyi işletim sistemidir. Bir kere media diyen adam mx player, poweramp gibi uygulamalardan vazgeçemez. lossless müziği bilmeyen adam zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin. ayrıca bahsettiğiniz cihazların ikisi de markanın arayüzünü kullanıyor ve saf android değil. Bir aosp rom kurmadan android cihazın gerçek performansından söz edilemez. Tasarımsal arayüz değişikliğine gelince. Adamlar sistemi tamamen değiştirdi ve material design denilen tasarımı getirdi. Bu tasarım zaten hiç bir sistemde yokken tasarımın sadece kutulardan ibaret olduğu bi sistemi övmeniz pek de mantıklı değil. Ayrıca media açısından iostan bile kısıtlı olan bir sistem windows. Düzgün bilgileri edinmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.
Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok. Müzik video açısından hangi uygulama kapandı ? en azından bi dentex bile yeter normal kullanıcıya. Ki ben adm kullanıyorum her işimi görüyor. Android medya açısından en iyi işletim sistemidir. Bir kere media diyen adam mx player, poweramp gibi uygulamalardan vazgeçemez. lossless müziği bilmeyen adam zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin. ayrıca bahsettiğiniz cihazların ikisi de markanın arayüzünü kullanıyor ve saf android değil. Bir aosp rom kurmadan android cihazın gerçek performansından söz edilemez. Tasarımsal arayüz değişikliğine gelince. Adamlar sistemi tamamen değiştirdi ve material design denilen tasarımı getirdi. Bu tasarım zaten hiç bir sistemde yokken tasarımın sadece kutulardan ibaret olduğu bi sistemi övmeniz pek de mantıklı değil. Ayrıca media açısından iostan bile kısıtlı olan bir sistem windows. Düzgün bilgileri edinmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?