android= windows mobile işletime geçiş varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
android= windows mobile işletime geçiş varmı?
android işletim sistemine , windows işletim sistemi kurulabilirmi ? acil yardım arkadaşlar...

err00r

Üye
tam tersini kurabilirsin windows mobile'a Android. 5 yıllık Wİndows Mobile geçmişime dayanarak söylüyorum ki Android çok daha başarılı bence Android'e devam et derim tabi geçiş amacınada bağlı..

Peocawe

Peocawe

Üye
tam tersini kurabilirsin windows mobile'a Android. 5 yıllık Wİndows Mobile geçmişime dayanarak söylüyorum ki Android çok daha başarılı bence Android'e devam et derim tabi geçiş amacınada bağlı..

Katılıyorum. Ha windows ha symbian. Android şuan gözümde ios dan daha iyi. Tabi bu benim görüşüm.

err00r

Üye
Symbian eskiden çok güzeldi fakat teknolojiye ayak uyduramadı Windows mobile da aynı şekilde yitip gittiler şimdi nokia windows mobile telefon çıkardı belki görmüşsünüzdür millet uzaya çıktı nokia uzayı göremez oldu..

muharrem19811

Üye
bende kullandım. bir ara windows mobil androide geçince onun sadece konuşmak için alınmış bir cihaz olarak gördüm artık android varken win.mob. niyeki

blacktalon

blacktalon

Üye
en kötüden en iyiye sıralarsak symbian<win.mob.<ios<android. android harci telefonlar sadece telefon neredeyse hiçbirsey değiştiremiyorsun ama anroidde istediğini tut istediğin yere taşı at koy :) oldukça özgür bi sistem

y n s c n

y n s c n

Üye
HTC HD2'de öyle birşey olması gerek.

err00r

Üye
arkadaşım var hd2 kullanıyordu windows mobile'dan Android'e geçti:) inanılmaz hızlı birde Android windows mobile oranla..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bazı telefonlarda bu mümkün ancak bence gerek yok :)

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar aynı program banada lazım android işletim sistemli tabletim war ama wınn ı görmüyo windows mobile işletim sistemi kurabilirsem üstüne belki bi ihtimal...yardım ederseniz sevinirim...

Avunyali

Üye
HD ve HD 2 geçiyor ben yaptm

evren_567

Üye
oyle demeyın ıos bana gore androide 1000 basar androıdde yaptıgınız herseyı yapabılıyosunuz dunyadakı butun hackerlar ıos uzerınde calısıyo bı jaılbreak la butun ozellıklerı tek tek yukleyebılıyosun hem jaılbreaktan sonra garantı dısı kalmıyo tekrar orjınal versıyonunu yukleyıp telı orjınal olarak kullanıyosun androıd market cık kısıtlı ama appstore sınırsız oyun uygulama var bu da benım gorusum :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Şuan için böyle bir uygulama bulunmamakta ve çıkacağını da sanmıyorum..

Android kullanan geliştiricilerin bunun üzerine windows mobile kurmak isteyeceklerini hiç sanmıyorum..

oyle demeyın ıos bana gore androide 1000 basar androıdde yaptıgınız herseyı yapabılıyosunuz dunyadakı butun hackerlar ıos uzerınde calısıyo bı jaılbreak la butun ozellıklerı tek tek yukleyebılıyosun hem jaılbreaktan sonra garantı dısı kalmıyo tekrar orjınal versıyonunu yukleyıp telı orjınal olarak kullanıyosun androıd market cık kısıtlı ama appstore sınırsız oyun uygulama var bu da benım gorusum

Bizim de root-unroot olayı var istediğimiz zaman garanti içine alabiliyoruz. Marketin kısıtlı olması da sorun değil çünkü o kısıtlamayı da kaldırabiliyoruz forumda mevcut bunun için gerekli program konusunu da ben açtım çünkü bunun..

evren_567

Üye
&#350;uan için böyle bir uygulama bulunmamakta ve ç&#305;kaca&#287;&#305;n&#305; da sanm&#305;yorum..

Android kullanan geli&#351;tiricilerin bunun üzerine windows mobile kurmak isteyeceklerini hiç sanm&#305;yorum..

Bizim de root-unroot olay&#305; var istedi&#287;imiz zaman garanti içine alabiliyoruz. Marketin k&#305;s&#305;tl&#305; olmas&#305; da sorun de&#287;il çünkü o k&#305;s&#305;tlamay&#305; da kald&#305;rabiliyoruz forumda mevcut bunun için gerekli program konusunu da ben açt&#305;m çünkü bunun..

Bana gore ios istedigim sistemi kurabilirim tele windows veya android

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
en kötüden en iyiye sıralarsak symbian<win.mob.<ios<android. android harci telefonlar sadece telefon neredeyse hiçbirsey değiştiremiyorsun ama anroidde istediğini tut istediğin yere taşı at koy :) oldukça özgür bi sistem

ahahah :D:D dalga geçiyor olmalısın :D senin Androidle hayal edemediklerini Symbian yıllardır yapıyor :D Sana Symbian diye S40 kullandırtmışlar veya çin malı telefonu kullanmışsın :D

----------Eklendi @ 13:33:12 ---------- Yazıldı @ 13:27:24 ----------

Android den Wmobile e geçmen şuan çok zor ancak arkadaşların da dediği gibi bazı özel modeller var bootloaderi açık olduğu için farklı işletim sistemi yüklenebiliyor
bu arada Android den Wmobile geçme sebebini söylersen belki de farklı bir çözüm bulunabilir
bu arada Wmobile den mi yoksa Wphone7 den mi bahsediyorsun ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bana gore ios istedigim sistemi kurabilirim tele windows veya android

ios u bırak macintos bilgisayarlara bile istediğin sistemi kuramıyorken iphone a mı kuracaksın yeni sistemi :D:D şaka yaptım de dostum :))))

omer_89

Üye
merhaba bende ayni soruyu soruyorm. htc hd2 var suan android kurulu ama hafiza sorunu yasiyorum mesela facebook twitter ve whatsapp yukluyorm hafiza doluyor benm tahminm android sistem bellegnde fazla yer tutuyor.windows 6.5e veya 7 ye gecersem duzeleblir diye dusunuyorm bu konuda yardimnizi.bekliyorm egerki yapamassam yarin samsung galaxy tap p1000 ile takas edicem :) hosuma gitti biraz bakdim

err00r

Üye
vınn ı görmüyor demişsin tabletin modeli ne acaba? Her tablete vınn olmaz şöyle bir ürün var. Wınn'ı Wifi-router yapıyor onu kullanabilirsin. Sırf Wınn için bence Windows Mobile'a geçilmez:S

Takipçi Satın Al

Üst Alt