tam tersini kurabilirsin windows mobile'a Android. 5 yıllık Wİndows Mobile geçmişime dayanarak söylüyorum ki Android çok daha başarılı bence Android'e devam et derim tabi geçiş amacınada bağlı..

oyle demeyın ıos bana gore androide 1000 basar androıdde yaptıgınız herseyı yapabılıyosunuz dunyadakı butun hackerlar ıos uzerınde calısıyo bı jaılbreak la butun ozellıklerı tek tek yukleyebılıyosun hem jaılbreaktan sonra garantı dısı kalmıyo tekrar orjınal versıyonunu yukleyıp telı orjınal olarak kullanıyosun androıd market cık kısıtlı ama appstore sınırsız oyun uygulama var bu da benım gorusum
Şuan için böyle bir uygulama bulunmamakta ve çıkacağını da sanmıyorum..
Android kullanan geliştiricilerin bunun üzerine windows mobile kurmak isteyeceklerini hiç sanmıyorum..
Bizim de root-unroot olayı var istediğimiz zaman garanti içine alabiliyoruz. Marketin kısıtlı olması da sorun değil çünkü o kısıtlamayı da kaldırabiliyoruz forumda mevcut bunun için gerekli program konusunu da ben açtım çünkü bunun..
en kötüden en iyiye sıralarsak symbian<win.mob.<ios<android. android harci telefonlar sadece telefon neredeyse hiçbirsey değiştiremiyorsun ama anroidde istediğini tut istediğin yere taşı at koyoldukça özgür bi sistem

dalga geçiyor olmalısın
senin Androidle hayal edemediklerini Symbian yıllardır yapıyor
Sana Symbian diye S40 kullandırtmışlar veya çin malı telefonu kullanmışsın 
Bana gore ios istedigim sistemi kurabilirim tele windows veya android

şaka yaptım de dostum
)))
hosuma gitti biraz bakdim