android wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

wolfman21

Üye
    Konu Sahibi
android wifi sorunu
elimde bulunan android 2.3.4 sürümü yüklü telefonumla wifi ağlarına bağlanamıyorum..
wifi şifresi kaydettikten sonra kimlik doğrulanıyor diyor ve ondan sonra bağlantı kesilip işlemi tekrarlıyor...
yardım edebilecek biri varmı?

R.A.M

R.A.M

Üye
modemin arayüzüne gir şifrelemeyi wpa2 yap olur ozaman

wolfman21

Üye
    Konu Sahibi
bağlanmaya çalıştığım ağ zaten wpa2.. ayrıca şifresiz ağlara bile bağlanmıyor

konak1

Üye
elimde bulunan android 2.3.4 sürümü yüklü telefonumla wifi ağlarına bağlanamıyorum..
wifi şifresi kaydettikten sonra kimlik doğrulanıyor diyor ve ondan sonra bağlantı kesilip işlemi tekrarlıyor...
yardım edebilecek biri varmı?
modemin şifrelemesini değiştir.WPA PSK ise sadece wep yada tersi kombinasyonları dene ben de aynı sıkıntı oldu bu şekilde hallettim.

b_reisoglu

b_reisoglu

Üye
Selamlar Samsung s2 telefonum wifi ağlarını bulamıyor. Resimde olduğu gibi kalıyor. Her ne yapdıysam olmadı.Resim ekledim. Bir ilgilenen olursa sevinirim..

makdemir13

Üye
1. sorun ıcın, cıhazınıza manuel ıp ve dns tanımladıgınızda baglanabılır. ayrıca modem arayzunden wifi kanal ı 11 yapmanız onerılır. 2 sorunda ıse cıhazınızın wıfı ozellıgı kapalı. oncelıkle cıhazınızın wıfı ısını acmanız lazı. 11818-11820 yı aradıgınıda yasadınız sorunların cozumu ıcın destek ve yardımcı oluyorlar.

Darkparadisee

Üye
Arkadaşlar ben samsung galaxy ace aldım ve wifi yi açtığımda evdekini görmedi ama tüm çevredekileri görüyor wifi ağı ekle den kullanıcı adı ve şifreyi girdim ancak yine sonuç alamadım kardeşimde samsung galaxy mini aldı ondada aynı sorunu yaşadım yardımcı olursanız çok sevinirimm

Üst Alt