Tavsiye Android Wi-Fi şifresi bulma ( yüzyılın paylaşımı )

Sponsorlu Bağlantılar

skozaa

skozaa

Üye
    Konu Sahibi
Android Wi-Fi şifresi bulma ( yüzyılın paylaşımı )
Uygulamayı telefonumuza yükledikten sonra ilk olarak konum hizmetlerini açalım ve uygulamaya giriş yapalım.Daha sonra uygulama konumunuzu harita üzerinde belirleyecek ve size etrafınızdaki wifi ağlarını gösterecektir.Sizde bu wifi ağlarını seçerek parolalarını görebileceksiniz.Umarım faydalı olur.Bu arada böyle illegal bi uygulamanın Google Playde olmasıda ayrı bi düşündürücü.

Uygulama linki :

Bu arada arkadaşlar bu uygulamada sadece kendi bölgenizdeki wifi şifresini değil baska semtlerdeki hatta ve hatta baska sehirlerin semtlerindeki wifi şifrelerini bile görebilirsiniz.tek yapmanız gereken arama motorundan,bulmak istediginiz bölgeyi yazmak ;)

Bi teşekkürü çok görmeyin :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: enes-1907, Bahadir_fb ve akflat

byAndroid

byAndroid

Üye
Gercek mi la

skozaa

skozaa

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha gercek :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Deneyecem yarin okuldan geldikten sonra

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Bir yorum şu şekilde: ''indirdikten sonra senin wifi şifreni kaydediyor, sonrada uygulamayı kullananlarla paylaşıyor.'' Oldukça mantıklı, nitekim uygulamayı herkesin yüklediğini düşünürsek artık modemlere şifre koymanın bir anlamı kalmayacak çünkü neredeyse tüm wifi şifreleri paylaşılmış ve veri tabanına kaydedilmiş olacak.Siz bu uygulamayı yükleyerek aldığınız hizmet kadar vermiş de oluyorsunuz yani :gul:

• Beğen
Tepkiler: bozoklu_66
skozaa

skozaa

Üye
    Konu Sahibi
Bir yorum şu şekilde: ''indirdikten sonra senin wifi şifreni kaydediyor, sonrada uygulamayı kullananlarla paylaşıyor.'' Oldukça mantıklı, nitekim uygulamayı herkesin yüklediğini düşünürsek artık modemlere şifre koymanın bir anlamı kalmayacak çünkü neredeyse tüm wifi şifreleri paylaşılmış ve veri tabanına kaydedilmiş olacak.Siz bu uygulamayı yükleyerek aldığınız hizmet kadar vermiş de oluyorsunuz yani :gul:
Aynen siffreyi vermek cok iyi düşünülmüş ve sifreyi verip giris yaptiktan sonra şifrenizi kaldırabilirsiniz herhangi bi sorun olmaz :)

afer459

afer459

Üye
bakalım çalışıyomu

Saracen Yusuf

Üye
Bu uygulama cok eskide kaldi ve biri kendi wifimizide paylasiyoruz demis add buttonuna basmadikca paylasmiyor bilginize havadan yorum yapmazsiniz umarim

Anil-D

Anil-D

Üye

uygulamayi kuramiyorum ben

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İllegal Bir Proğram Bu Ama Belirli Mekanların Wi-Fi Şiferesi Kayıtlı Ve Her Daim Güncelleniyor Komşunuzun Wifisini Bulmaz :ünlem: (Bazısı)

SHS

SHS

Üye
Aynen çevremi bulamadı genelde mekanların şifreleri var yani pek işime yaramadı

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Data/misc/Wi-Fi ye gir orda yazıyor kayıtlı Wi-Fi şifresi

Anil-D

Anil-D

Üye
biri bana apksini atabilirmi ben google playden indiremiyom

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
SHS

SHS

Üye
İndirmiş çok mutlu :D

afer459

afer459

Üye
konuya APK link koyun lütfen

enes-1907

enes-1907

Üye
Arkadasın dediği gibi kendi bulundugum yerdeki wifi bulmuyor. Yani sadece belli mekanları buluyor. Ama genede arkadas bulmus sağolsun işimize yarar elbet bir mekana gidince bakarız şifreye

ilhamikd

ilhamikd

Üye
denedim cok iyi etrafimdaki cogu otelin sifresi kayitli saolun paylasim icin ;)

Üst Alt