Tavsiye android vs wp8

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
android vs wp8
İki işletim sistemini de seviyorum güzeller wp 8.1 ile daha da iyileşti

Şimdi kamera müzik sosyal ağ ve stabilite benim için önemli ve bir şey soracağım telefonu en geç temmuzun başında alacağım o yüzden Lumia 930 ülkemize gelecek mi ve ne kadara gelecek ?
Nokia'yı uygun fiyata sayarsak

-Lg G2
-Samsung Galaxy S4
-Htc One M7
-Sony Xperia Z1
-Nokia Lumia 930

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Sana gore wp olmali o zaman ama 1520 alman daha mantikli

asgz

asgz

Üye
Android 'in avantajlı olduğu noktalar var, diyelim ki telefonu aldınız 2 yıl geçti üretici android yükseltme desteğini kesti, costum rom yükleyerek telefonu güncel kullanmaya devam edersiniz. Uygulama konusunda zaten çok önde. Wp için kullanan arkadaşlar yazacaktır

• Beğen
Tepkiler: TolgaTurkmen ve muhammettvurucu

TolgaTurkmen

Üye
Android 'in avantajlı olduğu noktalar var, diyelim ki telefonu aldınız 2 yıl geçti üretici android yükseltme desteğini kesti, costum rom yükleyerek telefonu güncel kullanmaya devam edersiniz. Uygulama konusunda zaten çok önde. Wp için kullanan arkadaşlar yazacaktır
Aynen Öyle Android Çok daha avantajlı ..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Teknik anlamda Android her türlü çok üstünde WP'un bu bir gerçek yani biraz daha pc işletim sistemi kalitesine gelcek çok zengin. Ama Nokia olsun kamerası çok iyi olsun dersen o zaman WP'dan başka çaren kalmıyo. Android alcaksan da Z1 tavsiye ederdim her konuda çok başarılı ama sadece ekranı TFT ekran bi amiral gemisine yakışmıyor. Normal kullanımda anlamazsın ama diğer IPS veya Amoled ekranlı telefonların yanında moralini bozabilir, her ne kadar güncellemelerle ekran iyileştirilme çabasına girilse de donanım TFT olunca sınırlı oluyor. Orta segmentte bile IPS ekranlı dolu telefon var. Z1 Compact'ın ekranı çok başarılı IPS ekran var ama 4.3 inch sanırım istemezsin.

Invoke

Invoke

Üye
@ndroikk qa$ıyrr 1 qere, $aqiN hic bul@$m@

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sosyal ağ ise her ikiside uygundur fakat iş kamera hızı ve stabilliğe geldiğinde WP hız olarak önde sana iyi bi WP lazım ben 1020 alırdımda. şuan daha güncel 1520 alabilirsin.

XstaylaX

Üye
İlk olarak eğer sen diyorsanki ben sosyal ağ uygulamalarını kullanırım ozaman alcağın güne kadar beklemen lazım, çünkü şuan mağazada çoğu sosyal ağ uygulaması aylardır güncellenicek deniyor 1 yıla yakındır wp8 kullanıyorum güncellendiği yok ama o tarihlere kadar güncellenir büyük ihtimal, yinede en iyi tercih senin için 1520 yada 930.

0MG90

0MG90

Üye
Android=Özgürlük yazdıklarından M7 ve G2 iyi.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Lg g2 :oke:

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yorumlarınız için teşekkürler ama uygun fiyata 1520 bulunur mu ve çok büyük z1 compact güzel ama ekran küçük ve tasarımını sevmedin z1c ye yakışmıyor bence

by-pegasus

Üye
simdi
wp bana gore genellikle internet ve kamera telefonu ama sonradan uygulamalarla isim olur diyosan android

0MG90

0MG90

Üye
öncelikle yorumlarınız için teşekkürler ama uygun fiyata 1520 bulunur mu ve çok büyük z1 compact güzel ama ekran küçük ve tasarımını sevmedin z1c ye yakışmıyor bence
Z1c 1300 liraya (Bizdeuygunda) alınabilecek en iyi telefon.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
fk555897

fk555897

Üye
Ben Z1'i öneririm. G2'de güzel ama hafıza kartı yokya depolama sıkıntısı olur.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Z1 in ekranı benim sinirimi bozabilir ekran önemli şimdi giriş seviyesi telefonlar aldım yani oyun oynamanın tadını alamadım ses önemli telefon rahat oyun oynatsın tasarımı güzel olsun 1520 yi uygun fiyata bulurmuyum? Gerkirse yazın sonuna kadar beklerim aklımda eğer fazla para biriktirebilirsem note 3 almayı hedefliyorum yada 1520

enterneoll

enterneoll

Üye
note 3 ;)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kamera ,stabilite ise kesinlikle wp.ama sosyal ağ uygulamaları henuz android kadar iyi durumda değil.8.1 final surum ile duzelecektir diye düşünüyorum.Bence 930 alınabilir ama 930 yerine güçlü bataryası olan 1520 tercih edilebilir :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Lumia 930 Temmuz ayının ilk yarısı muhtemelen 10-15'i arasında gelecek. Değerlendirmenizi ona göre yapın.

0MG90

0MG90

Üye
Kamera ,stabilite ise kesinlikle wp.ama sosyal ağ uygulamaları henuz android kadar iyi durumda değil.8.1 final surum ile duzelecektir diye düşünüyorum.Bence 930 alınabilir ama 930 yerine güçlü bataryası olan 1520 tercih edilebilir :)

Kamera ve stabilite Android'de iyi değil mi? Yoruma bak ya. Sony den HTC den haberin yok galiba.

Takipçi Satın Al

Üst Alt