Android vs WP7 Saçmalığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Android vs WP7 Saçmalığı
Beyler geçen ctrlpda diye bi sitede geziodum yöneticinin teki tutmuş milleti kandırmaya çalışıyo yazmış oraya bn pda profuyum wp7 android i çatırçatır yer diye :D Bende

yazdım kendisini baya bi bozdum forumda . Sorada ban yedim :D :D Benim anlamadğm şey şu kendisi bi kere wp7 yi alarak çok büyük bi hatanın içine girmiş zaten ve milleti de

o hataya neden sokmaya çalışırki ? wp7 yi araştırsanız biraz adam akıllı insanının sıkıntısını alacak oyun bile yok . (asphalt6 , gangstr vs vs .. ) Yani işin özeti şu beyler wp7

android in eline su bile dökemez..

Türe

Türe

Üye
tabıkı yanı arayuzu bıle berbat.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ipoduma yüklemiştim berbat

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence ileride çok iyi bi sistem olacak :good:

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
ilerisini bilmem ama hiç benmde umudum yok işletim sistemini yayınladıktan sora gerekli desteği vermediğini düşünüyorm. Benmim gözümde symbian ^3 bile wp7 den çok daha iyi.

mancukya

Üye
WP7 kötü bir sistem degil aksine Androidin ICS ile verdigi destegi coktan veriyor grafik hizlandirma ve aptalca Javanin verdigi agirlik yok ama bunun yaninda dezavantajlari
1 Nokida dahil hemen hemen bütün modelleri kopya gibi.
2 Market uygulama harici program yükleme olayi zor (Chevron var ama oda yaramaz)
3 Flash player yok
4 Itunes benzer dalga program olmadan resim, muzik, vidyo atamazsin
5 Iphoneda oldugu gibi bütün vidyolari falan okutamazsin codecs secer
6 ekran cözünürlük tek bir tane sacmalik Hd ready gecti rakipleri
7 Coklu islemci destegi veremiyor
8 Hdmi cikis bildigim kadariyla hala veremiyor
9 Arayüz degistiremezsin cakili kalmak zorundasin

Bu uzar gider ama sistem hizli calisir, stabildir ama birde yazdigim olaylar olsa farkli olurdu.
Bencede Android radikal bir karar almali ve Android 5 sürümü ile bu Java ve Framwork sacmaliklarina son vermeli birde mutlaka sürüm gecislerinde kernele gömme ve Framwork düzenlemede drivers olayina care bulmali.
Kamera icin drivers yaziyorlar ya kernele gömmede sorun oluyor yada aradaki programinda

• Beğen
Tepkiler: hotlock
Şehriyar

Şehriyar

Üye
WP7 kötü bir sistem degil aksine Androidin ICS ile verdigi destegi coktan veriyor grafik hizlandirma ve aptalca Javanin verdigi agirlik yok ama bunun yaninda dezavantajlari
1 Nokida dahil hemen hemen bütün modelleri kopya gibi.
2 Market uygulama harici program yükleme olayi zor (Chevron var ama oda yaramaz)
3 Flash player yok
4 Itunes benzer dalga program olmadan resim, muzik, vidyo atamazsin
5 Iphoneda oldugu gibi bütün vidyolari falan okutamazsin codecs secer
6 ekran cözünürlük tek bir tane sacmalik Hd ready gecti rakipleri
7 Coklu islemci destegi veremiyor
8 Hdmi cikis bildigim kadariyla hala veremiyor
9 Arayüz degistiremezsin cakili kalmak zorundasin

Bu uzar gider ama sistem hizli calisir, stabildir ama birde yazdigim olaylar olsa farkli olurdu.
Bencede Android radikal bir karar almali ve Android 5 sürümü ile bu Java ve Framwork sacmaliklarina son vermeli birde mutlaka sürüm gecislerinde kernele gömme ve Framwork düzenlemede drivers olayina care bulmali.
Kamera icin drivers yaziyorlar ya kernele gömmede sorun oluyor yada aradaki programinda

Android java ile çalışan sistem javaya son verirse herşeyi baştan yapmak zorunda kalacak sence böyle bişi yaparlar mı :hmmm

mancukya

Üye
Javdan vazgecsinler demiyorum ama artik belirli bir yapiya kavustu Android sistemi radikal degisiklikler yapilabilir sistemin hatalari belli cözmekte ellerinde neticede ama en azindan drivers konusu cok önemli, ve ram olayida android rami sacma sapan sekilde kullaniyor nasil yaparlar bilemem.

err00r

Üye
ona sadece gülücük koyacaktın o gülücük her şeyi anlatırdı:D uzun yıllar wm kullandım symbian kullandım en son androidteyim 3.2 honeycomb her işimi görüyor:)

• Beğen
Tepkiler: hotlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt