GuitaristBoy Üye ibo_Star' Alıntı: Mujde Nette Gezerken Buldum Link2sd Diye aratın Market Programınız varsa yada Pcden cihaza atın Programlar Normalde Android 2.1 Eclair de Cihazın Hafizasinda Oluyordu.Bu Program Tasimanizi Sagliyor. Not:Bunun icin Root Yetkiniz Gerekli. z4Root Programı cihazı 2 Saniyede Root Yapiyor.Her seyi rahatlikla Calistirirsiniz. Bilhassa yedekleme Sistem Temizleme Programları icin root Olayı gerekliydi Bu Programla Kolayca Root Mümkün Link2sd z4root Not:Permanent Root u Secip işlem bitince Cihazı Açıp Kapatın. Genişletmek için tıkla ... link2sd palavra kanıtlayabilirim onun yerine adb diye bi yöntem var var uygulamaları "ROOTSUZ" taşıyo siz ben denedim kartı böldüm daha birleştiremiom
ibo_Star' Alıntı: Mujde Nette Gezerken Buldum Link2sd Diye aratın Market Programınız varsa yada Pcden cihaza atın Programlar Normalde Android 2.1 Eclair de Cihazın Hafizasinda Oluyordu.Bu Program Tasimanizi Sagliyor. Not:Bunun icin Root Yetkiniz Gerekli. z4Root Programı cihazı 2 Saniyede Root Yapiyor.Her seyi rahatlikla Calistirirsiniz. Bilhassa yedekleme Sistem Temizleme Programları icin root Olayı gerekliydi Bu Programla Kolayca Root Mümkün Link2sd z4root Not:Permanent Root u Secip işlem bitince Cihazı Açıp Kapatın. Genişletmek için tıkla ... link2sd palavra kanıtlayabilirim onun yerine adb diye bi yöntem var var uygulamaları "ROOTSUZ" taşıyo siz ben denedim kartı böldüm daha birleştiremiom
ceza5582 Üye selamunaleykum arkadaşlar benım zte blade s marka telefonum var androıd surumunu yukseltmek ıstıyorum ama bulamıyorum acaba bu cıhazda surum yukseltılebılıyormu ne olur yardım edın şimdiden tşk
selamunaleykum arkadaşlar benım zte blade s marka telefonum var androıd surumunu yukseltmek ıstıyorum ama bulamıyorum acaba bu cıhazda surum yukseltılebılıyormu ne olur yardım edın şimdiden tşk