Android ve Windows ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
advancel

advancel

Üye
    Konu Sahibi
Android ve Windows ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bi kere bochs die bir programla windows xp çalıştırmıştım tabletimde tabletim : Mypad m70 çok güzel ve hızlı ama bochs çok yavaş ben iyi, hızlı ve windowsu android üzerinde en çok stabil şekilde nasıl kullanırım ? windows ce de olabilir

curtaincall

curtaincall

Üye
bunun hiç bir çıkar yolu yok

sadece birkaç dakikalık evet tabletim windows çalıştırabiliyor mutluluğu, çok yavaş
ayrıca o xp değil windows 95

kısıtlı bi alanda hiç birşey yapılmıyor,yani kendi dosyalarına bile ulaşamıyorsun, sd kartı göremiyorsun, çok merakla yükledim
sonra peş para etmeyen bir deneyim olduğunu fark ettim

tabletin bunun için yavaş, eğer hızlı bir tablet olsaydı bile kimseye bochs ile win 95 çalıştırmasını önermezdim
hiç birşey yapamıyorsun çünkü , bilgisayarıma falan girdim vesaire, görsel olarak evet windows dedim, hiç birşey yüklemeden işe yaramaz deyip kaldırdım

android i android gibi kullan, bunları sadece bochs ile daha fazla vakit kullanma diye söylüyorum, gereksiz Win CE bile öyle

advancel

advancel

Üye
    Konu Sahibi
çok saol ama ben androidde kendi arayüzünde bi sanal makina yazdım stabil değildi ama çok hızlıydı xp yi normal pc hızında açtı zaten tabletimin özellikleri xp yi kaldıracak kadar iyi baktım nerdeyse hiç kasılma yoktu ama stabil değildi banada bochs gibi ama stabil olan bir program lazım bişey yapılamadığı doğru ama ben geliştirebileceğime inanıyorum driverları tanıtıp aynen gerçek bir pc gibi kullanıcam

curtaincall

curtaincall

Üye
yapamazsın, virtualbox taki ( sanal işetim sistemi: win,mac,linux windows arayüzünde yüklenir) gibi guest additions yok boch ta

driver tanıtamazsın ,keşke derdim ,çünkü windows u daha çok seaviyorum,herşey var ama olmaz

windows tablet leri bekliyorum bu yüzden, 26 Ekimde de windows 8 piyasaya gelecek bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt