android ve windows mobile bolumleri olmali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
android ve windows mobile bolumleri olmali
bolumleri olmali ve kategori seklinde acilmali

ornegn android programlar oyunlar romlar veya en cok tercih edilen tel modelleri samsung milestone nexus vs

windows mobile
katagoriler
samsung omnia II I800 uygulama rom oyun vs
Xperia X1 program rom oyun vs
htc ...

symbian da ki gibi ordaki gibi bunlarada bolumler yapilmali suan en gozde isletim sistemleri ve forumumuzda olmamasi buyuk bi eksiklik bence bu konuda gerecek herturlu katkiyi yapmaya hazirim ve sizlerden ricam lutfen konuyla alakasiz msjlar yazmayiniz gorus belirtiniz

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aktiflik olacağını düşünmüyorum :)
Belki alt forum olabilir :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
android henüz yaygın olmadığından böyle bir önerinin geri çevrildiğini hatırlıyorum belki bu sefer olur :hmmm

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
hocam dedigim sekilde bolumleri acalim android ve win mobile yazalim tabana yani arandiginda googleden maxicpte ciksin hem yeni uyeler getirecektir hemde kayitli kullanicalar tarafindan cok iyi olacaktir yok hit olmaz diosaniz illaki deneyelim gorelim ben icindeyim ve nasil oldugunu arandigini iyi biliyorum

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaslar nedir gorusleriniz yonetici arkadaslar olmaz mi diyorsunuz
enes denemeye acma gibi bi sansimiz var mi bi kac gun rabet olmazsa okey iptal ama 100 % hit alacaktir dedigim bolumler ve acilmasi halinde herturlu destgi sunmaya hazirim

sagoenteresan

Üye
olmalı aslında kesinlikle

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bencede kesinlikle olmalı aktiflik olsun-olmasın bir Mobil Teknoloji sitesinde olması gereken bir bölüm....

halil96

halil96

Üye
:pro:Olmalı, Sonuçta Bir Telefon:pro:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
hocam dedigim sekilde bolumleri acalim android ve win mobile yazalim tabana yani arandiginda googleden maxicpte ciksin hem yeni uyeler getirecektir hemde kayitli kullanicalar tarafindan cok iyi olacaktir yok hit olmaz diosaniz illaki deneyelim gorelim ben icindeyim ve nasil oldugunu arandigini iyi biliyorum

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaslar nedir gorusleriniz yonetici arkadaslar olmaz mi diyorsunuz
enes denemeye acma gibi bi sansimiz var mi bi kac gun rabet olmazsa okey iptal ama 100 % hit alacaktir dedigim bolumler ve acilmasi halinde herturlu destgi sunmaya hazirim

Ben bilmem Negative bilir :ehe
O tür bölümlerde aktif olanlar sizlersiniz , benden daha iyi bilirsiniz :)
Ben sadece yaygın olmadığı için aktiflik olmayacağını düşündüğümü belirttim :)
Paylaşımcı üyeler aralarında o bölümü paylaşıma boğacagıni kararlaştırırsa belki açılabilir :)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilmem Negative bilir :ehe
O tür bölümlerde aktif olanlar sizlersiniz , benden daha iyi bilirsiniz :)
Ben sadece yaygın olmadığı için aktiflik olmayacağını düşündüğümü belirttim :)
Paylaşımcı üyeler aralarında o bölümü paylaşıma boğacagıni kararlaştırırsa belki açılabilir :)

ozaman negative negative duy sesimizi :ehe:ehebogmak ne kelime dagitirim ortaligi evel Allah :d::d:ama dedigim sekilde yukardaki gibi olmalli karisik olmasin hepsinin yeri belli olsun

darülmendep

darülmendep

Üye
Biraz daha yayılsın öyle! Her şeye konu açmayalım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Her şeye konu açılmıyor , öneri yapılıyor :)
Üyeler arasında konuşulma aşamasında , gerekli görülürse bölüm açılacak ...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
Her şeye konu açılmıyor , öneri yapılıyor :)
Üyeler arasında konuşulma aşamasında , gerekli görülürse bölüm açılacak ...

:oke::oke:

biz burayi sevdigimiz icin bi oneri yaptik ve tartisilmakta yayginlascagi kadar yayginlasti sadece simdi sadece telefon modellerine gore siteler aciliyor ve devamli katilimlari yuksek seviyede ve buyuzden bukadar uyesi olan forumun o sitelerden eksigi olmamali

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
hortla konu bakalim dier maxililer ne der bu ise:ehe:ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öneri için teşekkürler öncelikle. Bu geç cevaptan ötürü de kusura bakmayın.

Android ve Windows Mobile sistemleri ilk çıktıklarında gerekli bölümleri açmayı düşündük, yeri geldiğinde hala da düşünüyoruz ancak bu sistemlerin üreticilerinin ve geliştiricilerinin yazılımlarını paylaşmak riskli iş. Her ne kadar tam sürüm paylaşımını engellesek de bu paylaşım konusunda yaptırım riskleri var.. Bu riskleri almak istemediğimizden Andorid ve WM sistemleriyle ilgili paylaşım bölümü açmayı şu an için düşünmüyoruz.

Bu düşüncemiz ileride değişebilir tabi ki, gelişmeleri takip ediyoruz eğer şartlar el verirse açabiliriz. :oke:

Teşekkürler, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt