İstek Android Ve Symbian Arası Chat Programı?

Sponsorlu Bağlantılar

jackal971

Üye
    Konu Sahibi
Android Ve Symbian Arası Chat Programı?
selam arkadaşlar
elimdeki telefonlar sony xperia sp (android 4.1) ve nokia e71 (s60v3 fp2)
bana bir messenger / chat programı lazım. ama whatsapp, line, wechat gibi rehberimdeki insanlar gözükmesin. yani sadece benim eklediğim insanlar gözüksün. örneğin skype gibi. kullanıcı adını eklediğim insanları görebiliyorum sadece. ama skype çok problemli e71 de ya ben düzgün olanı indirmedim yada symbianda problemli. msjlar gözükmüyor geç geliyor falan filan. bana whatsapp gibi problemsiz mesajlaşma programı lazım var mı bilen?

frezby1

frezby1

Üye
Ozaman skayp indirmen gerekecek skyp hem android hemde symbianda mevcut diger whatsapp gibi programlar rehberi otamatik tarar ve ayni programi kullanan sahislar otamatik ekler ama bu programlarin engelleme modu var istersen kullana bilirsin

jackal971

Üye
    Konu Sahibi
şöyle söyleyeyim kız arkadaşımla mesaşlaşmak için istiyorum. sms paketine para vermektense ikimizdede net var. bu iki telefon arasında haberleşelim istiyorum. onu rahatsız etmesinler diye sadece birbirimizi ekleyecek program arıyorum. skype çok sorun yaratıyor msjları göremiyorum nokia e71de msj sesi geliyor msj geldi yazıyor giriyorum programa msj gözükmüyor saçmalıyor program. daha tutarlı bi program olsa iyi olur :(

frezby1

frezby1

Üye
Anladim kardesim ama bildigim kadari ile bole bi program yok hani drek mesaj lasma gibi bisi istiyosun ama bi arastir vardir beki benim haberim yoktur

jackal971

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim alakadar olduğun için

erdmerdm

erdmerdm

Üye
nimbuzz u dene isini gorur

Üst Alt