Android ve Symbian^3 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Android ve Symbian^3 Hakkında
Merhaba arkadaşlar.

Ufak bir sorum olacak, sorum şudur;

Android ve Symbian^3'ün aralarındaki fark nedir acaba neden maxicep.com üyeleri Android mobil işlemcisini seçiyor?

Lütfen, hazır cevap atmayın.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

serinaga

serinaga

Üye
Bence android şimdilik ihtiyaçlara çok hızlı cevap verebildiği için tercih sebebi, symbian^3 ise bu durum karşısında yavaş kaldığından ve köklü bir değişim rüzgarı estiremediğinden yine android tercih sebebidir ...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim için oyun uygulama ve internet ön planda. Bundan dolayı android :oke:

nonamex

Üye
Android'li telefonlar Symbian'lı telefonlara göre daha iyi donanım içerdiğinden genellikle donma, takılma gibi sorunlar olmaz. Android Market'te 200 bin tane uygulama vardır, telefonunuza uygun bir sürü HD oyun bulup kurabilirsiniz. Symbian'ın Ovi Store'u anca 50 bin'e ulaştı.. Çoğu güzel HD oyun ve uygulama Symbian için yok.

Android'li telefonların internet performansları da çok iyi ayrıca. Opera Mobile kurdum, internette adeta uçuyorum. N8'imde ise kağnı hızıyla geziyorum. Çünkü Nokia Symbian'lı telefonlarında zayıf işlemci kullanıyor.

Android'i dev gibi Google destekliyor. Nokia ise Symbian'ı desteklemeyi Accenture diye bir şirkete devretti. Bir süre güncelleme yayınlayacaklar o kadar.. Bu devirde Symbian'lı bir telefon almak hata olur kısaca..

enoes

enoes

Üye
6680im war c7 00 ile değişmelimiyim ve fiyatı çok ucuz nerdeyse başabaş

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Bence fiyat, performans ve uygulama çeşitliliği açısından; Android

nokia androidli bi tel çıkarırsa kim bilir fiyatı ne olur..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
6680im war c7 00 ile değişmelimiyim ve fiyatı çok ucuz nerdeyse başabaş

konu yeri burası değil ama değişebilirsin. Istersen o fiyata farklı telefonlar da söyleyebiliriz :oke:

61semih

61semih

Üye
Android'li telefonlar Symbian'lı telefonlara göre daha iyi donanım içerdiğinden genellikle donma, takılma gibi sorunlar olmaz. Android Market'te 200 bin tane uygulama vardır, telefonunuza uygun bir sürü HD oyun bulup kurabilirsiniz. Symbian'ın Ovi Store'u anca 50 bin'e ulaştı.. Çoğu güzel HD oyun ve uygulama Symbian için yok.

Android'li telefonların internet performansları da çok iyi ayrıca. Opera Mobile kurdum, internette adeta uçuyorum. N8'imde ise kağnı hızıyla geziyorum. Çünkü Nokia Symbian'lı telefonlarında zayıf işlemci kullanıyor.

Android'i dev gibi Google destekliyor. Nokia ise Symbian'ı desteklemeyi Accenture diye bir şirkete devretti. Bir süre güncelleme yayınlayacaklar o kadar.. Bu devirde Symbian'lı bir telefon almak hata olur kısaca..
yorum dıye buna denir.

anılbaran

anılbaran

Üye
...... :hımm

AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar güzel, varmı başka yorumu olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt