xinsurer
Üye
Symbian şimdi bişey olmaya bilir ama bi zamanlar pazar payının yüzde 59 u na sahipti.ve ister kabul et ister etme ipondaki bir çok teknoloji nokıadan çalıntı
apple ı iyi tartalım bilgisayarları halen en iyi bilgisayar olarak geçiyor oynadığınız oyunların grafikleri mac lerde tasarlanıyor dj ler büyük konserlerde sorun çıkmasın diye mac kullanıyor apple tek başına tüm bilgisayarlara windowsa kafa tutabildiyse senelerce ve şuanda dünyada en değerli firmaysa bu iphone içinde senelerce geçerli olacaktır nedenmi ? cevap basit çok sağlam bir sistem üretiyorlar güçlü cihazlar üretiyorlar ve cihazlarına daima destek sunuyorlar marketi daima büyütüyorlar birçok aksesur üreticisiyle birleşip ürettikleri cihazları dahada popüler kılıyorlar , cihazlarını diğer cihazlara göre kısıtlayarak elitleştirmeye çalışıyorlar ama kim istemezki rahat rahat bluetoothla veri göndermek ?amerikada mp3 ve korsan müzik yasak bu yüzden bu cihaz itunesdan indirmeye itiyor sizi bunların hepsi bir kısıtlama olabilir ama halen apple özel işler çıkartıyor ve asla android bu sistemi bastıramaz . ama çok güçlü bir rakip olduğu terlettiği kesin. appstore olmasaydı iphone un vay haline bile derdik.
iPhone'u havası var diye alanlar olduğunu düşünürsek biraz zor
Bakarsınız Apple'da Android kullanıcısı olabilir.
bu anlattıkların gerçekten güzelde... bunların hepsini senden benden aldığı ürünün değerinden fazlası parayla yapmıyormu ? o zaman bunu her firma yapardı. fazla fiyat fahiş fiyatlarla satsaydı... ama satmıyorlar... sen şimdi satsınlar dersin.. ama türkiye şartlarına uygun fiyat bence herkes için daha uygun.
Android şu anda İOS'u bastıramıyor olabilir ama şu durumada bakarsanız. En iyi Smartphone'lar Android işletim sistemini kullanıyor.
Android'e biraz zaman verilmeli. Bakarsınız Apple'da Android kullanıcısı olabilir.
Symbian şimdi bişey olmaya bilir ama bi zamanlar pazar payının yüzde 59 u na sahipti.ve ister kabul et ister etme ipondaki bir çok teknoloji nokıadan çalıntı
----------Eklendi @ 16:33:21 ---------- Yazıldı @ 16:28:11 ----------
iphone bir telefon markası android bir işletim sistemi. android'in iyi ilerlemesi iphonu ezmez ama ios'u ezer.android ilerde zirveye yerleşirde ios'u ezerse zaten iphone da ya ios'u bırakıp androide geçer yada yeni bir sistem geliştirip o sistemle androidi ezer.
cihaz flash açabiliyor ama firma bunu istemiyor, eksik özelliği yok kısıtlaması var , appstore sayesinde istenilen cihaz yapılabiliyor autocad bile yapabiliceğin açabileceğin bir cihaz ve platform ios ama parası olana çaktın .
apple hiç bir zaman android kullanmaz ios u geliştirir apple sistemleri çok stabil oluyor ama ben şahsen androidi tercih ederim her türlü işimi görüyor
----------Eklendi @ 22:39:57 ---------- Yazıldı @ 22:37:30 ----------
ben cihaz açmıyor demedim ios açmıyor dedim çaktın?
apple hiç bir zaman android kullanmaz ios u geliştirir apple sistemleri çok stabil oluyor ama ben şahsen androidi tercih ederim her türlü işimi görüyor
----------Eklendi @ 22:39:57 ---------- Yazıldı @ 22:37:30 ----------
ben cihaz açmıyor demedim ios açmıyor dedim çaktın?
arkadaşım mac de kapalı kod ama ne oldu pc ye portlandı demek ki ne oluyormuş istenildikten sonra donanım da destekliyorsa yapılamayacak şey yokmuş değil mi?
f16 ların uçuş kodlarının kırıldığı gibi iosun da kırılabilir hiç meraklanma f16 kodları uğruna kaç insan hayatını kaybetti ama bu işin başarıldığından kimin haberi var kimsenin?
Kavga etmeyin ya, tamam ikisi de iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?