Android ve Bada sizce hangisi ?

Nokia OS nedir?? İlk defa duyuyorum.

Açıkcası Android tabiki, gerisi yalan diyemem ama İOS Son derece sağlıklı... Yani Android , İOS fark etmez ikiside olabilir ortaya karışık

android kullanmıyorum ama badayla androidi kıyaslamak androide haksızlık olur çünkü bada bir havayla getirildi ve arkasından ne destek geldi ne de bir halt olabildi bada artık son demlerini oynayan ölü bir işletim sistemine döndü

Apit"

Üye
Arkadaşım daha 2010 da çıktı bada ne bekliyorsun jet hızıyla gelişmesini mi? android ve ios tan 4-5 yıl sonra çıktı ve gidişi normal. Bada 2 ile dahada iyi olacak. Piyasanın kanını emen android varken ve millet kendi işletim sistemini hazırlamak isterken samsung badayı geliştirmeye devam edecektir. (htc yi hatırlarsınız son aylarda kendi işletim sistemini istedi,alibaba kendi yapacağını dıyurdu)

bir bada kullanıcısı olarak üzülerek söylüyorum ki android

ben savunayım badayı. wave 2 telefonuma spoof yöntemi ile 76 adet uygulama kurdum. ne ihtiyacım varsa apps ta buldum.

android te 54648453151321 tane uygulama olsun. hepsini telefona yüklüyor muyuz sanki? bada da daha sadece bir apps var.

MAFİA.

Üye
android. Bada bir geliceği yok artık. Güncellenmesi bir türlü gerçekleşmiyen işletim sistemi olarak tanıldı. Yıllardır beta bada 2.0 telefonuna yükleyen var flash ile. Orjinali çıkmıyor.

Rygebin

Üye
tabiki android bada alacağıma ölmeyi tercih ederim badanın herşeyi paralı sakın alma

Turkuaz0

Üye
kıyaslama terk bada ölü doğmuş bir çocuk