Uygulama Android uygulamalarim siliniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skys_king

Üye
    Konu Sahibi
Android uygulamalarim siliniyor
merhaba arkadaslar. Samsung Galaxy S2 (Android 4.0.3) kullanicisiyim. yaklasik 1 hafta önce de basima gelmisti ama siradan bir hata sanip üstünde durmamistim. bir oyun kendi kendine silindi telefonumdan. ama bugün ögleden sonra telefonumda yüklü olan crackli ya da direk android marketten ücretsiz olan oyun - uygulama ya da launcher tarzi epey bir program (yaklasik 60 adet) kendi kendine silindi. kisayollari hala duruyor ama simgeleri degismis, simgenin üzerinde sadece "SD" yaziyor. market crackli korsan yazilimlari farketti ve ondan sildi diye düsündüm ama bedava olan uygulamalar da silinmis. ayrica silindigi anda internet baglantim yoktu. yani offline bir durumda zaten disaridan bir silinme olayi olamaz diye düsünüyorum.

benim gibi böyle bir durum yasayan arkadaslar varsa, cözüme ulasanlardan yardim bekliyorum, burada paylasirlarsa cok sevinirim. duyarliliginiz icin simdiden tesekkürler.

enes122

enes122

Üye
ayni sorunu yasiyorum bende Rom Toolbox yukluyorum actimmi uygulamayi siliniyo kendiliginden hemen ardindan play store yi otomatik olarak aciyo bisey anlamadm

husoo09

Üye
aynen kardeş. anlattığın şeyler benimde başıma geldi. tekrar tekrar yüklüyorum yine siliniyor. videolar yüklemiştim onlarda silinmiş. androidden soğuttu beni valla.

hakan_710

hakan_710

Üye
Sonradan yüklemis oldugunuz crackli veya zararli bir yazilim bu soruna neden oluyo olabilir. Guvenmediginiz kaynaklardan uygulama yuklemeyin. Tavsiyem kisisel dosyalarinizin yedegini alip sizdirilmis 4.1.2 surumune gecmeniz. Telefonunuz daha stabil ve görünüm olarak s3 gibi olur. Bu konularda bilginiz yoksa ozelden ulasirsaniz yardim etmeye çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...