skys_king
Üye
Android uygulamalarim siliniyor
merhaba arkadaslar. Samsung Galaxy S2 (Android 4.0.3) kullanicisiyim. yaklasik 1 hafta önce de basima gelmisti ama siradan bir hata sanip üstünde durmamistim. bir oyun kendi kendine silindi telefonumdan. ama bugün ögleden sonra telefonumda yüklü olan crackli ya da direk android marketten ücretsiz olan oyun - uygulama ya da launcher tarzi epey bir program (yaklasik 60 adet) kendi kendine silindi. kisayollari hala duruyor ama simgeleri degismis, simgenin üzerinde sadece "SD" yaziyor. market crackli korsan yazilimlari farketti ve ondan sildi diye düsündüm ama bedava olan uygulamalar da silinmis. ayrica silindigi anda internet baglantim yoktu. yani offline bir durumda zaten disaridan bir silinme olayi olamaz diye düsünüyorum.
benim gibi böyle bir durum yasayan arkadaslar varsa, cözüme ulasanlardan yardim bekliyorum, burada paylasirlarsa cok sevinirim. duyarliliginiz icin simdiden tesekkürler.
benim gibi böyle bir durum yasayan arkadaslar varsa, cözüme ulasanlardan yardim bekliyorum, burada paylasirlarsa cok sevinirim. duyarliliginiz icin simdiden tesekkürler.