android uygulamaları klasörlemek

Sponsorlu Bağlantılar

c3md

c3md

Üye
    Konu Sahibi
android uygulamaları klasörlemek
Konu yanlış yerde değildir inş. :D samsung galaxy mini ,ya şöle bir sorunum var bir sürü uygulama kurdum sayfalar arttıda arttı oyun , program felen diye nasıl klasörliycem bunları çok bilgisizim androidde app categories mi ne varmış birtürlü indirebilceğim bir yer bulamadım android markette açılmıyor diğer marketlerdede bulamadım yükleyebilcek yada başka bir program önerebilirmsniz çok acil karma karışık oldu heryer

AYNA

AYNA

Üye
normalde klasör oluşturma yok mu? ben bir videoda görmüştüm ama galaxy s2 videosundaydı..

c3md

c3md

Üye
    Konu Sahibi
var klasör açmak ama ekrana açılıyor klasör bana menüye klasör açmak içn bir yazlım gerekli

AYNA

AYNA

Üye
hımm benin gördüğümde menüye açıyordu ama bu çıkacak s2 modelinde görmüştüm ben vardır heralde öyle program bende bakındım ama bulamadım..

c3md

c3md

Üye
    Konu Sahibi
var öyle bir program kullanlar var tam ismini bilsem bulucam ama işte mesele adını bilememek

--------------- Ekleme ---------------

app categories biri şu programı yüklesin lütfen

KayraBey

KayraBey

Üye
Galaxy Ace'te klasör oluşturulabiliyor.Kendi dosya yönetici ile her türlü düzenleme yapılabiliyor.Mini için birşey diyemeyeceğim.

e377

Üye
kardeş aynı program bana da lazım bulabilirsen bizide aydınlat...

berkay__

Üye
ace de klasör falan açılmıyor. o da ana ekrana açılıyor menüye açılmıyor. ADW launcher yükleyip önce launcher değiştirirsen öyle klasör açma gibi seçenekler elde edersin. hem yeni temalar da deneyebilirsin

nexpow

nexpow

Üye
farklı launcher dene

Üst Alt